2777
2789

خانما سوال دیگمم اینه که هر ماهی که دوفاستون می خوردین دقیقا مثل هم پریود می‌شدین، یعنی مثلا اگه ماه اول ۶ روز بعد بوده، ماه های بعدشم ۶ روز بعدش پری می‌شدین؟ شده یه ماهی خیلی دیرتر پریود بشین؟

دوفاستون چیه 🙄

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
دوفاستون چیه 🙄

از عنوان تایپیک مشخصه....

چیزی که مصرفش رو شخص قطع کنه پریود میشه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عنوان تایپیک مشخصه.... چیزی که مصرفش رو شخص قطع کنه پریود میشه 

مورد مصرفش چیه اخه 🥴

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
نمیدونم چه داروییه ولی من ۲۰ روزه پریود نشدم این دارو رو بخورم پریود میشم؟؟؟؟

اگه باردار نیستی آمپول پروژسترون بزنی چندروز بعدش پریود می‌شی، دوفاستون همون پروژسترون اما ۱۰ شب باید خورده بشه

نه عزیزم من باردار نبودم ولی دوفاستون خیلی نا منظمم کرده بود، این ماه دیگه نخوردم. ایشاالله شما بار ...

منم نبودم 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم