2777
2789
عنوان

چرا کسی نیومد

226 بازدید | 4 پست

بچه هاچرا نیومدین تاپیک قبلیم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
کدوم

تاپیک قبلیم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من چند تا تاپیک خواندم امیدوارم خدا کمکت کنه ....ی سوال چرا دومی آوردی با اینهمه اختلاف و....برام سوال شد .....آخه گفتی کفش بچه پاره است نمیخوره ....بچه اولت بزرگ ....یعنی شوهرت نشناختی دومی آوردی .

عزیزم من چند تا تاپیک خواندم امیدوارم خدا کمکت کنه ....ی سوال چرا دومی آوردی با اینهمه اختلاف و....ب ...

ممنونم عزیزم چرامیشناختم ناخواسته بود البته خداروشکربچه هام ودارم اوناتمام دلخوشی منن بااینکه ازناراحتیشون هرروز دارم دق میکنم ولی اگه بچه هام نبودن تاحالاهزاربارمرده بودم برام خیلی سخته دیدن ناراحتی بچه هام اینکه نمیتونم حتی کوچکترین خواسته هاشون وبرآورده کنم