2777
2789

فردا میخوام برم بیرون با دوستام توی کافه, و فقط تو محیط کافه تنها هستیم بعدش میاد دنبالمون, و امشب گفت فردا جوگیر نشی ارایش غلیظ کنی, منم گفتم این چه حرفیه میزنی یجا میخوام برم میکنی کوفتم بعد بحث شد منم افتادم گریه, میگه نقش بازی میکنی که دیگ گیر ندم,تقصیر کیه؟ 

برای سلامتی امام زمان صلوات
جفتتون خب دختر خوب یه باشه بگو. چیزی نمیشه بعد کار خودت رو بکن اگرم گیر داد بگو. من که معمولی بودم چ ...

اخه کلا میگم چرا باید گیر بده,کلا دختر بدبخته, بعد من ادمیم اگه کار خودمو بکنم حتی پنهونی همش استرس نکنه بفهمن دارم, اعصابم خورد میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه کلا میگم چرا باید گیر بده,کلا دختر بدبخته, بعد من ادمیم اگه کار خودمو بکنم حتی پنهونی همش استرس ...

گیر که نه اما پس چرا میاددنبالت اگر ازش خواستی پس اونم خواستش رو گفته اگر نه خانوادت خواستن بیاد دنبالت بذار به حساب جو گیریش میگذره این دوران

گیر که نه اما پس چرا میاددنبالت اگر ازش خواستی پس اونم خواستش رو گفته اگر نه خانوادت خواستن بیاد دنب ...

نه اشتباه نوشتم اصلا اون منو نمیبره و بیاره, ولی جاهای دیگه بخوام میبره, هیییی زیادم با هم میخندیما, اگه این قسمت گیر دادنش حذف شه بنظرم بهرین و مهربون ترین پسر دنیاس