2777
2789
عنوان

شوهرمونمیخام. خیلی اذیتم میکنه.

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 68 پست

خودش کمبود داره 

عقده هاشو سر بقیه خالی می کنه

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که آقا هستیم ، دلمون گرفت با دیدن این تاپیک.

یه سوال.من روغن کرچک خریده بودم الان دیدم 2 سال تاریخش گذشته میشه برا مو استفادش کرد؟

انسان با چیزهایی که در دوست داشتنشان مبالغه میکند، شکست میخورد💁
یه سوال.من روغن کرچک خریده بودم الان دیدم 2 سال تاریخش گذشته میشه برا مو استفادش کرد؟

سلام.

اگر بوی تندی نگرفته بله موردی نداره

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
حتما زن ۲ متر قد میخواد تا این خاکبرسرو بزار تو دوشش تاب تاب عباسی کنه

تاب تاب عباسی😂😂😂🤣🤣

آقا نباید به این می خندیدم 

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

پز شاغل بودنتو نده که اون بی شعور هم اونجوری نگه بهت

خیلی بی سیاستی اسی

چرا شوهرتو رام نمیکنی؟ 

البته اگر خودش ذره ای انسانیت نداشته باشه رام نمیشه که خیلی کم پیش میاد 

اغلب مردا قلق دارن

خدایا منو ببخش . بخدا قضاوت نمیکنم منع هم نمیکنم چون شک ندارم سرم میاد ... فقط یه سوال دارم ‌. چرا وقتی می بینید شوهرتون نرمال نیست و آدم لایقی نیست بچه دار می شید؟ بخدا شوهر من کوچکترین مشکلی نداره بازم بچه دار نمیشم تو ۳۲ سالگی ... همش میگم شاید بعدها جدا شدیم .  بچه میخوام چیکار ... چون به هر حال ما هم مشکلات ریزی داریم باهم . اختلاف نظر داریم . شما که دیگه شوهرت خیلی مشکل داره