2777
2789
عنوان

کیا کیست داشتن

132 بازدید | 13 پست

چجوری بود علایمتون

من دقیقا بعد اولین اقدام بارداری صبحش

زیرشکمم و دلم درد میکنه یهو یه چیزی میگیره دلمو چنگ میزنه زیزشکمم درد میکنه کمر درد و تکرر ادارار هم دارم بچه ها نی نی سایتی میگن کیسته منتظرم پریودم ۲۸هست وقتش بشم بعد برم دنبال درمان 

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید حامله باشی

فک نکنم مگه بعد اولین اقدام فوری فرداش علایم میاد؟

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /
من کیست تخمدان دارم مگ بقیه دکترن،خب برو یه سونو بده تا بفهمی چه کیستیه

😭😱😩

آخه به خیلی چیزا بستگی داره.اگه شیاف پروژسترون میذاری این علائم طبیعیه.بری سونو معلوم میشه.من دوماه پیش هیچ علامتی بعد اقدام نداشتم اما رفتم سونو ۳تاکیست بود

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
من یهو یه درد شدیدی سمت راست شکمم گرفت ولم نمیکرد فک کردیم اپاندیسه رفتم سونو گفتن لگنت کیست داره بز ...

وایییی 😭😭😭عملش سخته؟

آخه به خیلی چیزا بستگی داره.اگه شیاف پروژسترون میذاری این علائم طبیعیه.بری سونو معلوم میشه.من دوماه ...

مگه کیست خودشو بعد اقدام نشون میده؟

مگه کیست خودشو بعد اقدام نشون میده؟

خب تخمدان بعضی مواقع که تخمک تولید میکنه و اون تخمک لقاح تشکیل نمیده تبدیل به کیست میشه

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
نه زیاد روز اول سخت بود زیر شکممو برش دادن مث سزارین کیست من بزرگ بود اخه قد تخم مرغ 😂😐

وای چ بد خداروشکر بخیر گذشت