2777
2789
عنوان

میگم بعضیا چقدر راحت بچه میارن

409 بازدید | 21 پست

دوست دانشگاهم هم سن منه 28 بعد 

اون دو تا بچه داره دختر.. پشت هم.. میگه اصلا لباس نمیخرم.. یه دونه میخرم بزرگتره میپوشه بعد کوچک شد.. کوچکه... اصلا هم اسباب بازی نمیخرم فقط خوراکی 

یعنی برا دختر دومیش یه دست لباس نو نخریده

منم بچه دارم.. اما آنقدر یه لباس و میپوشه که دیگه کهنه و خراب میشه ميندازم دور

به بعدی نمیرسه... نه که بد نگه داری کنم.. ولی بشور بپوشه لباس بچم.. 

یه سری لباسم از نوزادی تا یه سالگی بچم مونده.. گذاشتم بالا کمد.. حالا که باردارم آوردم پایین شستم.. میبینم تماما لک های زرد و گنده و خراب و کهنه شدید

.. من نمی‌فهمم این قضیه رو😑😑

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

بچه دوم در حقش ظلم میشه 😅

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه دوم در حقش ظلم میشه 😅

عین بچه سر راهی میشه.. اخه نه اینکه مستحق باشند ها.. کلا به یه ورش نیست این قضیه

خب یه پودرلکه گیر هست عالیه اونو بگیر بزن لکه ها میرن مخصوص لباس بچه هاست 

واسه لباس های رنگی هم خوبه 

حتی اب انارم رو لباس بچه من پاک کرد 

من برا دومی لباس میگیرم اما چون لباسای بچم خیلی نو موندن بعضیاش واسش تو خونه استفاده میکتم چ اشکالی داره

البته واسش اندازه اولی لباس میگیرما دلم نمیاد فرق بزارم واسه تنوع خوبن  لباسای بچه اولی😅

آره بعد مدتی لک میشن چون کنار لباس‌های رنگی گذاشته اند احتمالا جای مرطوب بوده اند 

منم زیاد برا بچم لباس نمیگیرم برای اینکه لباس هات نو بنظر برسن تو ماشین ک میندازی لباس های سفید رو بذار ۲ ساعته شسته بشن 

و اینکه مگه میشه برای بچه اسباب بازی نخرید من خودم والا بیشتر ذوق دارم خیلی براش میخرم 

منم همین.. وقتی مثلا یه چی میخره.. ذوق میکنه منم خوشحال میشم.. نه که گرون و مارک.. از همین اسباب بازی های ساده

من بچه اولم پسره دومی هم توراهی پسره

اما سر پسر اولم انققققققد خودمونو خانوادم ذوق داشتیم انقد خرید کردیم کلی لباس نو موند دست نخورده حتی وسایل بهداشتی و شیشع شیر سالم خداروشکر واقعا برای دومی ک تو راهه خریدی ندارم فقط یه ساک میخرم اون م چون ساک پسرمو انداختم ماشین لباسشویی نابود شد😁شانس اواردم تو این گرونی عمرا میتونستم بخرم

یه جوری گفتی بعضیا چقدر راحت بچه میارن  فک کردم میخوای به این دلیل بچه دار نشی

نه بابا یه کی دارم.. یکی دیگه باردارم