2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه الان که اینو خوندم از خودم پرسیدم چیکار میکنم وقتی دلم میگیره? ادمی بودم که خیلی دورورش زیاد بو. و هروقت ناراحت بودم یکی ب ظاهر کنارم بود ولی خیلی وقته تنها شدم و خب الان ک فک میکنم اوایلش سخت بوده و دیگ بش فک نکردم تا امشب ... و خب انسان به همه چی عادت میکنه

وقتی دلم میگیره واکنشم خوابه ، یه خواب زیااااد اما بعدش اگه دلتنگیم خیلی زیاد باشه تهش ختم میشه به م ...

من قبلا از خوابیدن واقعا لذت میبردم

از وقتی تو غربت زندگی میکنم ،خیلی تنها شدم و تغییر کردم

چرا آخه 

چون خستم چون بریدم ی دختر ۱۸ سالم که هیچکسو نداره بخاطر فرار از ناپدری ازدواج کردم که حداقل امنیت داشته باشم منت نباشه ولی بدبخت تر شدم دو ماه ازدواج کردم با ی عوضی با ی کثافت دیگه خستمممم کاش بنیرممم 

گفته بودی بلدی حال مرا خوب کنی ....حال ما خوب خراب است به آن دست نزن 🤍
باورت میشه الان که اینو خوندم از خودم پرسیدم چیکار میکنم وقتی دلم میگیره? ادمی بودم که خیلی دورورش ز ...

اره اولش سخته ،منم یهویی اومدم تو غربت،ولی وقتی زیادی دلم میگیره نمیدونم چکار کنم 

اره اولش سخته ،منم یهویی اومدم تو غربت،ولی وقتی زیادی دلم میگیره نمیدونم چکار کنم 

بیا نی نی سایت... 

بخواب 

اهنڭ گوش بده 

کتاب بخون اینو ب شدت پیشنهاد میکنم چون تو ی دنیای دیگ میری

من اصلا لذت نمی‌برم ، واسه فرار از فکر و خیاله فقط

مبدونم 

چقدر تا خود طلوع آفتاب بیخوابی کشیدم و بقیه فکر کردن من خوشم میاد بیدار باشم 

هیچ کس نفهمید از غصه است بیدارم

بیا نی نی سایت...  بخواب  اهنڭ گوش بده  کتاب بخون اینو ب شدت پیشنهاد میکنم چون تو ...

خبلی کتاب میخوندم خیییییلی 

دقیقا چون تنها بودم و نمیتونستم با کسی حرف بزنم اومدم اینجا

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز