2777
2789
عنوان

بارداری

86 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من یه پسر یکسال و هشت ماهه دارم و خیلیییی دوسش دارم و بهش وابسته ام اما الان دوباره باردار شدم و اصلا خوشحال نیستم چون حس میکنم به پسرم ممکنه کمتر توجه کنم کمتر بهش برسم اصلا حس میکنم بغلم و بوسامو محبتم برای پسرمه میترسم از پسرم دور بشم خیلی افسرده ام چیکار کنم 

پسرت خ کوچیکه چطور مراقب نبودی بعدش سلامتی خودت

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا که بارداری تا نه ماه دیگه ام تا میتونی بهش محبت کن بعدم اینکه لطف بزرگی در حقش میکنی براش همبازی میاری

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
فعلا که بارداری تا نه ماه دیگه ام تا میتونی بهش محبت کن بعدم اینکه لطف بزرگی در حقش میکنی براش همباز ...

مامانمم دقیقا حرف شمارو میزنه میگه مطمئن باش هردوشونو عاشقانه دوست داری و این که یه همبازی هم براش میاری و تنها نیست