2777
2789
عنوان

روزای بی پولی

185 بازدید | 21 پست

دم عیده آدم دوس داره لباس بخره از یه طرفم کنکوری ام نمیدونم بخونم یا برم سرکار 

الان دوستم پیام داده مانتو گرفتم 900 کفش خاجی گرفتم 1300 و..... اشکم در اومد بخدا آخه تا کجا نداری الان عید همه خوشتیپ منه بدبخت میخوام خجل بشم یکم دلداری میخوام 

اینا برات انگیزه قوی بشه تا در آینده همه سعی خودت رو بکنی تا شرایط رو تغییر بدی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

میگم کنکور بدم یه رشته خوب بیارم بعد برم سرکار ولی بدبختی اونم سرمایه میخواد الکس نمیشه قبول شد ک خیلی سخته آرزوهات زیاد باشه شرایط محدود احساس خفگی داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماکه شاغلیم با این گرونیا کم آوردیم

درس بخون کنارشم کارکن

بزار بعدا ک پولدار شی ی همه‌وسایل بگیر الان

در حد توانت بگیر

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️‍🔥 

سخت درکت میکنم...

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
آخه چطور با چی 

با ادامه تحصیل و یه شغل خوب در آینده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ماکه شاغلیم با این گرونیا کم آوردیم درس بخون کنارشم کارکن بزار بعدا ک پولدار شی ی همه‌وسایل بگیر ا ...

توانم کجا بود چیزی نیس ک دوتومنه اونم موندم بدم کتاب و کلاس یا ن

با ادامه تحصیل و یه شغل خوب در آینده

آخه قبولی کنکور سخت شده خودتم میدونی 

حداقل کلاس میخواد دوتا کتاب تست میخواد من نهایت همون بتونم کتاب بخرم واقعا چیزی نیس بابام هم عمل کرده افتاده خونه چی بگم آخه بعد آدم کنکوری ک نمیتونه کار کنه