2789
عنوان

بی رحمی مردا

312 بازدید | 33 پست

بنظرتون چرا مردا بیرحم میشن و چشماشون روی همه چی میبندن؟؟

هرچی که دلشون میخواد میگن 

پس خدا چرا هیچ کاریشون نمیکنه 

کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان شش ماه باردارم نیم ساعت پیش بقدری کتکم زد سره اینکه مادرش رفته از من دروغ گفته ب شوهرم بهش میگم مادرت دروغ گفته باورش نمیشه این دفعه دومه بخاطر همین مسأله کتک می‌خورم شش ماهه حامله امشب بقدری نفرینشون کردم محکم میزدم به سینم ...چون اگه یکدفعه زیر بار برم که مادرش دروغگو نیست ومن دروغگوام تااخر عمرم شوهرم اعتماد نمیکنه بمن ...ولی من واگذار کردمش بخدا مادرشو گفتم الهی یک چشم مادرت خون باشه یکی اشک ....سه تا از پسرانش مردن وبقیه همه طلاق گرفتن گفتم روز خوش ندیده ونبینه خیلییی گرریه کردم  کل بدنم کوبیده شده اومد منت کشی منم محل ندادم  چون دلمو واقعا شکست همسرم من باردارم  نوشهر غریب کسی نیست یک لیوان آب دستم بده اشکم بند نمیاد

پس خدا چرا این چیزا رو نمی‌بینه  آدم درد زندگیشو به کی بگه

الان اشکم بند نمیاد دو دسته گلوموکرفته بود خفم میکرد من کلا نه بخاطر بارداری از زمانیکه کرونا داشتم تنگی نفس دارم واینو می‌دونه شب ها بزور میخابم ازترس که نفسم میگیره محکم کلوموگرفت کبود شدم واشهدمو کفتم