2821
2789

فک کنم دوران قبلِ پریودی هستی 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کم خواب شدی کارهات زیاده دم عیده هفته پیش گند ترین هفته سال بود خسته ای مشکل هم که همه داریم م ...

دقیقا ولی یه هفته هست پریودم تموم شده اما تمام اینایی که گفتی بود🤕🫀

دقیقا ولی یه هفته هست پریودم تموم شده اما تمام اینایی که گفتی بود🤕🫀

حالا فک کن من همه اینا رو دارم + مریضی پدربزرگ مادربزرگ و داییم

دارم دیوونه میشم

تا چهار شنبه هم نمیتونم برم خونشون

یعنی اعصاب ندارم 

دوستم هم حالش خوب نیست

الان قیافم اینطوریه🥴

حالا فک کن من همه اینا رو دارم + مریضی پدربزرگ مادربزرگ و داییم دارم دیوونه میشم تا چهار شنبه هم ن ...

وای منم امروز فهمیدم داییم مشکوک به سرطانه جواب آزمایش هاش افتضاح بوده😔دختر عمم کسی بوده که از بچگی کنار هم بزرگ شدیم حالش بده نمیدونم چیکار کنم خوب شه دارم دیوونه میشم 

وای منم امروز فهمیدم داییم مشکوک به سرطانه جواب آزمایش هاش افتضاح بوده😔دختر عمم کسی بوده که از بچگی ...

بعد میپرسی چرا حالم بده؟

من کلا خانواده داییم درگیره

میتونستم پسر دایی کوچیکم رو برمی‌داشتم میبردم خونم

بعد میپرسی چرا حالم بده؟ من کلا خانواده داییم درگیره میتونستم پسر دایی کوچیکم رو برمی‌داشتم میبردم ...

شاید باورت نشه ولی از فشار یادم رفت چرا حالم بده😪کلافگی داره دیوونم میکنه