2777
2789
عنوان

آجیل خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3505 بازدید | 94 پست

من هر ۲ ماه اندازه خودم و شوهرم‌میخریدم

اینکه هر روز اندازه یک مشت بخوریم یا صبحانه یا حالا میان وعده

چند روز پیشم اندازه ۲ ماهمون خریدم

اصفهانم

پسته از ۶۰۰ بود تا ۱۲۰۰

برای مهمان‌نه‌ 

گز و تخمه‌و شیرینی شکلات خریدم 

👩‍🏫

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه خونمون دو طبقس پایین مادر شوهرم اینان خونه اونا میان ما رو هم اونجا میبینن

ببخشید جاری منم خودشو میزنه به زرنگ بازی میگه همو دیدیم دا ههههههه خونمون دیدنی نمیایید که ولی خودش سبک سبک میفته به خونه این و اون سه نفرن قدر سی نفر فقط میخورن و میبرن سال قبل یه کیلو آجیل چهارمغز داشتیم آدم حساب کردم آوردم همشو خوردن رفتن دوسه تا پسته موند غافل از اینکه فقط یک کیلو خریده بودیم خودمون نخورده بودیم اونقدر حرصم میاد خب خودت خونتون نمیزاری کسی رو مبادا یه پرتقالت بره میگی خونه دیدنی نمیریم که چرا میایی خونمون

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

شهر ما پسته که نصفش دهن بسته بود مغازه داره گفت ۸۰۰ تومن

بعدش یه جای دیگه کله قوچی درشت گفت ۴۸۰ تومن

میخوام بگم هر جور بشه میفروشن .حساب و کتاب نداره. یه جا دیگه اندازه نخودچی بود اینقد ریز بود میگفت ۵۰۰ 

همه مدلی هست.فقط پولش هست که نیست

قبلا میگفتن هزار تومن زیر پا فیل هست واقعا همین بساط امروز ماست....

اینقد باید زحمت بکشی تا هزار تومن بی ارزش نصیبت بشه

ببخشید جاری منم خودشو میزنه به زرنگ بازی میگه همو دیدیم دا ههههههه خونمون دیدنی نمیایید که ولی خودش ...

قضاوت نکن لطفن میگم نمیان نمیااااان

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
من هر ۲ ماه اندازه خودم و شوهرم‌میخریدم اینکه هر روز اندازه یک مشت بخوریم یا صبحانه یا حالا میان وع ...

عزیز شما که مصرف دارید وقتی پسته تر دست میاد بخر خودت خشک کن خیلی بهتره    تر ارزونتره 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
شهر ما پسته که نصفش دهن بسته بود مغازه داره گفت ۸۰۰ تومن بعدش یه جای دیگه کله قوچی درشت گفت ۴۸۰ توم ...

کله قوچی ارزونتره          پسته اول  اکبری بعد  احمد اقایی 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
شهر ما پسته که نصفش دهن بسته بود مغازه داره گفت ۸۰۰ تومن بعدش یه جای دیگه کله قوچی درشت گفت ۴۸۰ توم ...

یه چی دیگه هم بگم پسته دهن بست خوشمزه تره وسالم تر  پسته زیاد سم پاشی گوگرد پاشی میشه دهن بسته بهتره این مواد داخلش نمیره 

کجا قیمت کردی عزیزم؟ من عسکریه رفتم از ۶۰۰ بود تا ۱۲۰۰

میگم ک همه جا همینه نجف آباد هم من حتی رفتم همین بود پسته من. برادر شوهرم از عمده فروش ک بار می‌بره برام آورد کیلویی 900خوبشو 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
عزیز شما که مصرف دارید وقتی پسته تر دست میاد بخر خودت خشک کن خیلی بهتره    تر ارزونتره&nbs ...

خراب نمیشه ؟گردو خشک‌میکنم ولی پسته ترسیدم

شوهر من عادتش این بود همش کیک و‌ گز و این موارد جای صبحانه‌میخورد صبح ها که میرفته کار مادرشون خواب بودن دیگه این ها را‌کارتونی‌میخرید برای صبحانه و عصرانه

دارم این عادتو از سرش میندازم به جاش مغزی جات میدم بهش 

قندش شده بود لب مرز😥

پول همونا را میدم‌مغزی جات

اخه‌گز هم دیگه از کیلویی ۲۰۰ شروع میشه

👩‍🏫

کجا قیمت کردی عزیزم؟ من عسکریه رفتم از ۶۰۰ بود تا ۱۲۰۰

بزرگ مهر و سعادت آباد برو آجیل و خشکباری زیاد داره همین قیمت ها هم هستند. 

جی هم هست عمده فروشی 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
قضاوت نکن لطفن میگم نمیان نمیااااان

مگه من شمارو میشناسم نظر بدم و قضاوت کنم من کار جاریم رو میگم که رو مخه شاید ممکنه شما هم نمی‌رید خونه خیلیا که نمیان . هیچکس مثل جاری من زرنگ بازی درنمیتونه بیاره اتفاقا ماعلاقه داریم بریم خونشون عید دیدنی بزرگ هستن مارو دیدنی میاد پایین میگه عه چه جالب همو دیدیم خودم نمیگم بریم بالا که بنگاه نیستید خونمون رو ببینید هههههه ولی فرداش خودش میپره میاد . من تو کامنت شما نظر دادم چون هم موضوع با کار جاریم بود عزیزم سوتفاهم باشه ببخش

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خراب نمیشه ؟گردو خشک‌میکنم ولی پسته ترسیدم شوهر من عادتش این بود همش کیک و‌ گز و این موارد جای صبحا ...

نه پسته رو وقتی خریدی سریع پوست بکن بریز داخل اب گرم نه خیلی داع نه خنک    بع  چنگ بزن تمیز بشه پوستش سریع باید بشوری رنگ پوست تیره نشه   بعدم خشک کن راحت فقط هرچی داخل اب بمونه بهتره خندانتر میشه    حتی میتونی پسته تر فریز کنی من الان پسته تر فریز دارم  مزش کمی بد میشه ولی باز برا یکی دلش بخواد خوبه  ویار کنه 😆