2777
2789
عنوان

آجیل خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3505 بازدید | 94 پست
و منی که فردا ازمایش دارم و هفتصد تومن میشه هزینه ازمایشم تو فکرم تا صبح که کاش چندتایییشو بیمه قبول ...

برید آزمایشگاه بیمارستان دولتی خیلی ارزونتر در میاد

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
شماهم برین امسال تا دیگه فک نکنه زرنگن

جآنم نمیزاره درش رو قفل میکنه میاد پایین بالا نمیره هی تکرار میکنه هی میگه ما یه خونه ایم اومدید پایین دیگه کافیه انگار اومدید بالا حاضر به زحماتتون نیستیم وای مزایای باهم بودن هزار چرت پرت میگه حتی خواهر شوهرم میگه شوهرم دعوام میکنه چرا عروستون مد رفتنی خونه مادرت خودش رو میندازه وسط فرمانروایی میکنه خونه ماها میاد و ول‌کن نیست اونم میگه من مگه یادش دادم ۱۵ ساله اونطور هست

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه من شمارو میشناسم نظر بدم و قضاوت کنم من کار جاریم رو میگم که رو مخه شاید ممکنه شما هم نمی‌رید خو ...

من برعکس جاریتون خونه فامیلا میرم اصلنم از اون ادما نیستم که بخوام زرنگ بازی در بیارم الانم سه ساله عروسی کردیم یکی دوبار مامانم اینا و خواهرم اینا تو عید اومدن قبل عید میان میرن شام دعوت میکنم فامیل صمیمینو ولی عید که میشه اینجور میکنن......  خواهش میکنم

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
ببخشید جاری منم خودشو میزنه به زرنگ بازی میگه همو دیدیم دا ههههههه خونمون دیدنی نمیایید که ولی خودش ...

من ابدا اینجور آدمی نیستم و خوشم نمیاد از این جور آدما

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز