2789
عنوان

درمان افسردگی

1733 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

اونایی که قرص ضد افسردگی استفاده میکنن میشه بهم‌بگید چه قرصی استفاده میکنید و‌تاثیرش روتون چطوره؟درمان افسردگی بدون دارو ممکنه؟من‌خوب‌نمیشم بدون دارو‌خیلی امتحان کردم،اگه داروی گیاهی و راه درستی میشناسید تورو خدا بهم‌بگید

من خیلی سعی کردم مقاومت کنم و به خودم کمک کنم ولی نشد

رفتم دکتر و دارو استفاده میکنم

درمان افسردگی بدون دارو غیر ممکنه مگه آدم خودشو گول بزنه و خودشو عذاب بده

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

قرصهایی که بقیه مصرف میکنن باتوجه به شدت و علت افسردگیشون هست و برای شما قابل استفاده نیست

کلا قرصهای اعصاب و روان چون مستقیما روی میزان ترشحات مغز تاثیر میذارن وقتی خودسرانه و با دوز نامناسب مصرف بشن به بدن اسیب میزنن

بهتره به روانپزشک مراجعه کنید

دلیل افسردگیتون چیه؟ بعد زایمان؟ بعد شکست عاطفی؟ بعد سوگ؟ و... 

یا بدون هیچ دلیل خاصی؟

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

سلام عزیزم قرصهایی که بقیه مصرف میکنن باتوجه به شدت و علت افسردگیشون هست و برای شما قابل استفاده نی ...

بیشتر افسردگیم‌ارثیه،من دارو‌زیاد‌ مصرف کردم خوب نشدم ،نمیدونم باید چیکار کنم،همش بدتر‌میشم

بیشتر افسردگیم‌ارثیه،من دارو‌زیاد‌ مصرف کردم خوب نشدم ،نمیدونم باید چیکار کنم،همش بدتر‌میشم

پیش روانشناس رفتین عزیزم؟

مشکل تیروئید یا کم خونی ندارین؟

اینکه میگید ارثیه شاید محیط خونه یه جوری بوده که به روان شما آسیب وارد شده؛ بنظر خودتون رفتار اطرافیان و خانواده نقش زیادی روی موضوع افسردگی شما نداشتن؟

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

پیش روانشناس رفتین عزیزم؟ مشکل تیروئید یا کم خونی ندارین؟ اینکه میگید ارثیه شاید محیط خونه یه جوری ...

بله رفتم اصلا خوب نمیشم،هرکار فکرشو‌کنین کردم،طب سنتی و‌هزارتا چیز‌دیگه

بله رفتم اصلا خوب نمیشم،هرکار فکرشو‌کنین کردم،طب سنتی و‌هزارتا چیز‌دیگه

من فکر می کنم یه عاملی باعث وجود این مشکل برای شما شده که هنوز رفع نشده

مثلا یه تجربه شکست عاطفی که هنوز فراموش نکردین

از دست دادن یه عزیز

بدرفتاری اطرافیان

نرسیدن به یه ارزو یا هدف

درسته؟

بله درسته

تا زمانی که اون مشکل اصلی برطرف نشه یا رهاش نکنید نه دارو چندان کارسازه و نه روانشناس

روانشناس و روانپزشک چنددرصد به بهبودی شما کمک میکنن بقیش دست خودتونه

تا وقتی ذهنتون درگیر اون مسائل باشه و نخواید که فراموششون کنید روند درمانتون به تاخیر میفته

با خودت کنار بیا عزیزدلم؛اگه قابل بدست آوردنن تمام تلاشتو بکن که بدستشون بیاری و اگه نیستن رهاشون کن...

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز