2777
2789
عنوان

خونه جاری چی بپوشی 🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 41 پست

چه ارزون گرفتی.  لباسات گرون نیستن که میگی دو ماه حقوقشو نمیتونه مانتوهای منو بخره.  مگه چند حقوق میگیره واقعا؟؟  این قیمت واقعا مناسب و ارزون خریدی

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان جاریت حقوق دو ماهشو جمع کنه نمیتونه اینارو بخره

دقیقا سوال منم همین بود😂😂😂 من فکر کردم مانتو میلیونی خریده

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
حقوق جاری 200 هزار تومنع؟ 

اره حتما بلکه کمتر😂😂😂😂 چون با دو ماه هم نمیتونه بخره از قراری

فکر کردم مانتوهای چند میلیونی میخری که گفتی اون نمیتونه بخره!

یعنی بنده خدا با جمع کردن حقوق ۲ ماهش، مانتو ۳۰۰،۴۰۰ تومنی نمیتونه بخره؟؟؟

حالا اگه جاری بیاد مانتو ۱ تومنی بخره، روی تو کم میشه؟؟؟ که با ۴۰۰ تومنی میخوای روشو کم کنی! این چه طرز فکریه آخه!!

البته اینم بگما هیچ وقت کارای  رو که اون کرده رو من نکردم نه پشت سرش حرف زدم نه حسودی کردم و نه حرف براش دراوردم رفته بود پیشه شوهرم گفته بود من رفتم پشته سرش شایعه درست کردم اونوقت من روهمم خبر نداشت این لباسا روهم فقط برا کم کردن رو نیست بیشتر برا دلمه که ادم دلش به لباس و ارایش و این چیزا خوشه وگرنه اون اصلا لیاقت اینکه بخاطرش پول بدم لباس بخرم رو نداره

عزیزم منظور من از قدیم بودکه من لباس دویست تومنی میپوشیدم و اون ۷۰ تومنی من منت نمیکردم و اون پز میداد وگرنه الان که از حسودش انقدر به شوهرم زور کرد که باید یه کار نون و اب دار برا شوهره من جور کنی بدبخت شوهر من یک ماه از کار و زندگیش زد که کارای اونو ردیف کنه حالا که خرشون از پل رد شده یه تشکرم نکرد