میشه برای حل مشکلاتم یکصلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔 باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔 چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌 هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست... یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔 این تاپیک رو بخونید♥️
خب مگه عقده داری وه میخوای روشو کم کنی؟! فرض کن روش کم شد بهت مدال میدن یا به مقام و منزلتت افزوده میشه؟ متاسفم بابت این که بعضیا چقدر کوته فکرن . اون کسی که بیش تر از همه اسیب میبینه خودتی
جاری من که اگه با چادرم بشینی آخر میگه نوک بینیش وشصت پاشو انداخته بیرون که شوهرمو از راه بدر کنه😅خاک بر سر پشت کوهی
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اخه همش پیش من پز مانتو هاشو میده اما اینم بگم که من فقط برا رو کم کردن نمیخوام بخرم خیلی وقته مانتو نخریدم بعدشم اون چشم دیدن وضیعت زندگی منو نداره منم تو رقابت نیستم فقط میخوام شیک باشم همین وگرنه اون حقوق ۲ ماهش رو هم جم کنه نمیتونه مثل یکی از مانتو های منو بخره فقط پز الکی میده😒