2777
2789

یک سالن آرایشی پیدا کردم به قیمت خیلی مناسب آرایش شنیون  رنگ اینا آموزش میده کارشم نمی دونم میگن سالن بدی نیست من درحدی که کار خودم خوانوادم راه بیفته می‌خوام آرایش یاد بگیرم برا کسی مثل من که آرایش کردنش افتضاح بنظرتون جواب میده کسی تجربه داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره کجا بری قبل از رفتن از افرادی که دوره دیدن پرس و جو کن... چون من خودم صدمه دیدم میگم؟ برا ...

چرا صدمه دیدین؟ من دقیقا نمی دونم فقط دوستم بهم گفته خیلی مناسبه

چرا صدمه دیدین؟ من دقیقا نمی دونم فقط دوستم بهم گفته خیلی مناسبه

سالن یکی از اقوام رفتم... اولش گفت دوره فنی و حرفه ای رو آموزش میدم و هزینه اونو گرفت... البته هزینه اداره فنی حرفه ای رو گفت اگه خواستی آزمون بدی پرداخت کن... بعد نوبت رسید به مواد و وسایل موادی رو به من داد که گاهی پنج سال از تاریخ انقضاء گذشته بود و من بدون توجه بازشون کرده بودم و دیگه نتونستم پس بدم... براش ها انواع و اقسام که اصلا نیاز نداشتم... قیمت ها بالا و بدتر از اون دو تا هایلایتر به من داد حدود هفصد تومن کلا پنج میلیون هزینه شد... سایه هایی که اصلا به کارم نمیومد یاد داد

.. فقط یکبار و من باید خودم تمرین میکردم... خلاصه ده جلسه رفتم و بعد تموم... باید سالنی رو انتخاب کنی که خوش سابقه باشه... مواد رو دو تا سه برابر قیمت بازار به من داد... 

سالن یکی از اقوام رفتم... اولش گفت دوره فنی و حرفه ای رو آموزش میدم و هزینه اونو گرفت... البته هزینه ...

وای خدا من به منم گفتن انگار دوره فنی حرفه ای میگم الان شما خودآرایی خیلی خوب بلدید بعد این کلاس یا زیادم فرقی براتون نکرد

وای خدا من به منم گفتن انگار دوره فنی حرفه ای میگم الان شما خودآرایی خیلی خوب بلدید بعد این کلاس یا ...

خیلی تمرین نیاز داره... من نقاشی عالی بلد بودم... دستم روون بود... در حدی که دوست داشته یه چیزایی یاد گرفتم... اما اگه میخواین برای مجلس خودتون و خونوادتونو میکاپ کنید خیلی تمرین نیاز داره... جای خوب بری با مواد آشنا میشی... باید تمرین زیاد انجام بدی و فیلم های آموزشی اینستاگرام... البته دوره های آموزشی اینستاگرام هم هست به هر حال فیلمش هست هر چند بار که میخوای میتونی ببینی... خلاصه حسابی باید زمان بذاری و هزینه کنی... اما در کل خوبه... چون بخوای سالن هم بری برای جشن کلی باید پول بدی... به نظرم جای خوب برو... حتما نتیجه شو میبینی...