2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم داداشم شب ها تو خواب راه میره یه بار از خواب بیدار شده بود لباس پوشید میخواست از خونه بره بیرون دم خونه رفتم گرفتمش که کجا داری میری میگفت دارم میرم فرودگاه دنبال مامان بعد مامانم خونه بود خلاصه به زور بردمش تو تختش تا بخوابه فردا صبح که بیدار شد براش تعریف کردم که چه کارهایی کرده فقط می‌گفت دروغ میگی🥴🤣

سال دیگه میخوام بینیمو عمل کنم از الان میترسم چرت و پرت بگم😂🤦🏻‍♀️

والا من عمل کردم بعد هیچ کس از چرت و پرت هایی که گفتم برام تعریف نکرده الان تمام ترسم اینه که تموم اسرار زندگیم رو لو داده باشم 😂

دختر خالم میخواست زایمان کنه بهش یه لباس داده بودن کلا پشتش باز بود بعد میگفت نشسته بودم تو اتاق عمل نمی‌دونستم کجامو بپوشونم میگفت یه مرده اونجا بوده و ایستاده بوده یه گوشه خیلی هم قیافش خشن بوده پرستاره گفته خم شو بزار بی حسی بزنیم بهت برگشته گفته باشه اول این آقا بره بیرون بعد من معذبم پرستاره گفته چی میگی این دکتر بیهوشیه همین ایشون باید بی حست کنه 😂

مگر مرگ ببرد مرا....

چند وقت پیش من و شوهرم و پدرشوهرم کرونا گرفته بودیم‌ توو پذیرایی خونه مادر شوهرم اینا خوابیده بودیم من خیلی تب داشتم یهو بیدار شدم دور و برم و نگاه کردم گفتم این همه کرگدن اینجا چیکار میکنه ؟ شوهرم یه چشمی نگاه کرد گفت اومدن چراا به تو کاری ندارن بخواب 😐 منم خوابیدم 😂

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند