2777
2789
عنوان

مگه روبیکا چشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 28 پست
من  ک کلافه شدم شاید بهمون اعتماد ندارن😑

میدونی اونقد کارای مزخرف زیاد شده میترسن از نطر من بهم گف اگه نصبش کنی ب بابات میگم منم گفتم تو ب بابام بگو منم ب بابات میگم 😂😂😂

برو اشتی کن روبیکا ارزش قهر کردن نداره ک

چطور یه هفتس نحرفیدین اصلا🥺

👩‍❤️‍👨

میدونی اونقد کارای مزخرف زیاد شده میترسن از نطر من بهم گف اگه نصبش کنی ب بابات میگم منم گفتم تو ب با ...

بخدا دق داد منو پیام میدم ج نمیده هرچی میگم روبیک ارزش نداره فقط سین میزنه 🥺💔خونشونم نمیتونم برم

#نه_ذات_دار_خطا_میکند_نه_بی_ذات_وفا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا دق داد منو پیام میدم ج نمیده هرچی میگم روبیک ارزش نداره فقط سین میزنه 🥺💔خونشونم نمیتونم برم

یه هفتس چطور زنده  گذاشتیش  من بودم کشته بودم ک بهم ج نمیدی ازت قهر کرده ک چی مثلا اخه تو ک نصبش نکردی 

بگو ارزش نداره ک اخه منو ناراحت کنی

👩‍❤️‍👨

یه هفتس چطور زنده  گذاشتیش  من بودم کشته بودم ک بهم ج نمیدی ازت قهر کرده ک چی مثلا اخه تو ...

لامصب نمیدونم چه دلی داره

اصلا جواب نمیده😭😭😭هرچی بگی گفتم بهش 

#نه_ذات_دار_خطا_میکند_نه_بی_ذات_وفا.
کاری نکردی که حساس شه؟ 

خودش میگه  حساسم کردی این ک چیزی نی بیرون نمیزاره اصلا برم چادر باید داسته باشم ارایش تو بیرون اصلا حتی لاک یا ناخون بلند

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

لامصب نمیدونم چه دلی داره اصلا جواب نمیده😭😭😭هرچی بگی گفتم بهش 

عزیزم ارزش نداره منم بهش گفتم گفت تو جرعت نداری نصب کنی چون جرواجرت میکنم 😐

هرچی ک ازت میخواد خودشم ازش بخوای انجام میده؟  

اصلا فقط من حتی رو خانوادش اینجوری نیست فقط من

اصلا فقط من حتی رو خانوادش اینجوری نیست فقط من

اگه خودش انجام میده بهش بگو توام شوهرمی فلان کارو نمیخوام کنی اگه نکرد خب سعی کن کنار بیای در غیر این صورت برید پیش مشاور

اگه خودش انجام میده بهش بگو توام شوهرمی فلان کارو نمیخوام کنی اگه نکرد خب سعی کن کنار بیای در غیر ای ...

بخدا  اگه دوست داشتی تاپیکای قبلیمو بخونید می‌فهمید عزیزم بعد نظرتونو بگو