sisijoonm مدیر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 8170 عنوان مگه روبیکا چشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 28 پست نامزدم نمیزاره نصب کنم میگم از گوشی مامانم داشتم ی چی میدیدم میگه تو برای ر...دنت رفتی اونجا چیکار داری اونجا گریم گرفت اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙 1401/12/20 | 23:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یار_شیرینم عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 1054 من ک کلافه شدم شاید بهمون اعتماد ندارن😑 میدونی اونقد کارای مزخرف زیاد شده میترسن از نطر من بهم گف اگه نصبش کنی ب بابات میگم منم گفتم تو ب بابام بگو منم ب بابات میگم 😂😂😂برو اشتی کن روبیکا ارزش قهر کردن نداره کچطور یه هفتس نحرفیدین اصلا🥺 👩❤️👨
خانمسربازمم عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 909 میدونی اونقد کارای مزخرف زیاد شده میترسن از نطر من بهم گف اگه نصبش کنی ب بابات میگم منم گفتم تو ب با ... بخدا دق داد منو پیام میدم ج نمیده هرچی میگم روبیک ارزش نداره فقط سین میزنه 🥺💔خونشونم نمیتونم برم #نه_ذات_دار_خطا_میکند_نه_بی_ذات_وفا.
یار_شیرینم عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 1054 بخدا دق داد منو پیام میدم ج نمیده هرچی میگم روبیک ارزش نداره فقط سین میزنه 🥺💔خونشونم نمیتونم برم یه هفتس چطور زنده گذاشتیش من بودم کشته بودم ک بهم ج نمیدی ازت قهر کرده ک چی مثلا اخه تو ک نصبش نکردی بگو ارزش نداره ک اخه منو ناراحت کنی 👩❤️👨
خانمسربازمم عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 909 یه هفتس چطور زنده گذاشتیش من بودم کشته بودم ک بهم ج نمیدی ازت قهر کرده ک چی مثلا اخه تو ... لامصب نمیدونم چه دلی دارهاصلا جواب نمیده😭😭😭هرچی بگی گفتم بهش #نه_ذات_دار_خطا_میکند_نه_بی_ذات_وفا.
یار_شیرینم عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 1054 لامصب نمیدونم چه دلی داره اصلا جواب نمیده😭😭😭هرچی بگی گفتم بهش چن سالتونه چرا اینطور لج بازی میکنه باهاتزنگ زدی؟ 👩❤️👨
sisijoonm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 8170 کاری نکردی که حساس شه؟ خودش میگه حساسم کردی این ک چیزی نی بیرون نمیزاره اصلا برم چادر باید داسته باشم ارایش تو بیرون اصلا حتی لاک یا ناخون بلند اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙
sisijoonm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 8170 لامصب نمیدونم چه دلی داره اصلا جواب نمیده😭😭😭هرچی بگی گفتم بهش عزیزم ارزش نداره منم بهش گفتم گفت تو جرعت نداری نصب کنی چون جرواجرت میکنم 😐 اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙
ooatanoo عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 421 خودش میگه حساسم کردی این ک چیزی نی بیرون نمیزاره اصلا برم چادر باید داسته باشم ارایش تو بیرون ... اوووه چه سخت گیر
ooatanoo عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 421 خودش میگه حساسم کردی این ک چیزی نی بیرون نمیزاره اصلا برم چادر باید داسته باشم ارایش تو بیرون ... فعلا شاید بتونی تحمل کنی بعد تر ها نه
sisijoonm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 8170 اوووه چه سخت گیر اره بخدا بهش گفتم مگه رو من تسلط داری مگه مالکمی گفت آره زنمی اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙
ooatanoo عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 421 اره بخدا بهش گفتم مگه رو من تسلط داری مگه مالکمی گفت آره زنمی هرچی ک ازت میخواد خودشم ازش بخوای انجام میده؟
sisijoonm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 8170 هرچی ک ازت میخواد خودشم ازش بخوای انجام میده؟ اصلا فقط من حتی رو خانوادش اینجوری نیست فقط من اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙
ooatanoo عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 421 اصلا فقط من حتی رو خانوادش اینجوری نیست فقط من اگه خودش انجام میده بهش بگو توام شوهرمی فلان کارو نمیخوام کنی اگه نکرد خب سعی کن کنار بیای در غیر این صورت برید پیش مشاور
sisijoonm مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 8170 اگه خودش انجام میده بهش بگو توام شوهرمی فلان کارو نمیخوام کنی اگه نکرد خب سعی کن کنار بیای در غیر ای ... بخدا اگه دوست داشتی تاپیکای قبلیمو بخونید میفهمید عزیزم بعد نظرتونو بگو اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙