2777
2789
عنوان

عصب کشی دندون کسی تجربه داره🥲🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 22257 بازدید | 45 پست
انتی بیوتیک کلا قبول نمی کنم بخورم مگر در شرایط خیلی خاص که دیگه هیچ راهی نباشه .

چرا ...من رفتم بکشم  خیلی عفونی بود   مردم از درد  نگذاشتم.. دکتر فکر کنم 8 تا امپول پنسیلین داد و کلی دارو...گفت دندونت عفونیه دردناک  خطرناکه بکشی و...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من روزی سه بار مسواک میزنم به مسواک زدن ومراقبت نیس من جنس دندونام خوب نیس براهمین ازبچگی تالان دائ ...

اره ربط ب مسواک زدن نداره...خود مواد خمیردندان شیرینه و شیرینی خودش عامل خراب شدن دندانه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روزی سه بار مسواک میزنم به مسواک زدن ومراقبت نیس من جنس دندونام خوب نیس براهمین ازبچگی تالان دائ ...

اره من فک کنم جنس دندونام خوبه. یه بار فک کنم بیشتر از یه ماه کلا شبا مسواک نمیزدم اصلا. نمیدونم چرا 😂 بعدش تقریبا هفت هشتا دندونم خراب شد ولی همه سطحی.‌ این اواخرم باز خیلی شبا بی مسواک خابم میبرد ولی فقط دو تا دندونم خیلی سطحی پوسیدگی شد. تا حالا عصب کشی نکردم. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
اره ربط ب مسواک زدن نداره...خود مواد خمیردندان شیرینه و شیرینی خودش عامل خراب شدن دندانه

ن بابا. خب اون شیرینیش ک نمی مونه. میشوری میره

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
ولی بهتره همین که احساس کردین دندونت صدمه دیده یا اذیتتون میکنه برید دندونپزشکی تا کار به عصب کشی وا ...

اره دقیقا. تازگی رفتم دو تا سطحی رو پر کردم راحت شدم دیگ الان خ مراقبم 

چقد شما خوش شانسی واقعا😍 قدردندونایه به این خوبیو بدون

اره خداروشکر ولی زیادم از دندون شانس نداشتم. عوضش کج بودن، فکم هم میزون نیس. کلی خرج ارتودنسی و عمل فک در پیش دارم 🥲🥲

اره خداروشکر ولی زیادم از دندون شانس نداشتم. عوضش کج بودن، فکم هم میزون نیس. کلی خرج ارتودنسی و عمل ...

عزیزم شاید شما زیادی حساس شدی به این‌چیزا

به هرحال بازم قابل ترمیم هس من چیکار کنم که نمیتونم جنس‌دندونامو عوض‌کنم😅؟

عزیزم شاید شما زیادی حساس شدی به این‌چیزا به هرحال بازم قابل ترمیم هس من چیکار کنم که نمیتونم جنس‌د ...

ن بابا از بچگی همین بود خیلی وقته درگیر ارتودنسی اینام سال دیگ م عمل فک دارم. بالاخره هر کی یه چی داره یه چی کم داره 😅

من پا میشم چون میترسم خفه شم

عزیزم هستی؟؟؟منم مثل توام خیلی میترسم ...چند روز پیش رفتم برا دندونم عصب هارو کشید ولی فایل هارو ک تو‌دندونم فرو کرد ک عکس از ریشه بگیره انگاری نفسم داشت بند میومد خیلی ترسیدم و دیگه ادامه ندادم حالا دکتر گفت ببا ک کانالای دندونتو تمیز کنم وگرن عفونت میکنه برا هفته دیگه نوبت داد تورچخدا بگو چجوری بود مراحلش...اذیت شدی؟

عزیزم هستی؟؟؟منم مثل توام خیلی میترسم ...چند روز پیش رفتم برا دندونم عصب هارو کشید ولی فایل هارو ک ت ...

دوشنبه رفتم 

ترس نداشت(ترمیم دندون شکسته و پر کردن بود(اما یسال پیش عصب کشی هم انجام دادم،کلا یه کوچولو درد هس اما ن اونقدی ک بترسی،منم اصلا نترسیدم

توعم نترس چون درد نداره

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

دکتر کیوان کفیلی یکی از بهترین‌ دندانپزشک ها توی عصب‌ کشی دندون هستن هم خیلی با دقت و تمیز کار کردن، هم توی کل مراحل باهام صحبت می‌ کردن تا ترسم از بین بره واقعا حس خوبی پیدا کردم چون واقعا از دندونپزشکی می ترسیدم و با تجربه خوبشون خیلی خوب پیش رفت کارم

2790
2778
2791
2779
2792