2777
2789
عنوان

عصب کشی دندون کسی تجربه داره🥲🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 22257 بازدید | 45 پست
وای برای من خیلییی درد داشت یعنی کل بی حسی هاشونو خالی کردن رو دندونم ولی بازم درد داشت اونقدر که دا ...

احتمالا عفونت دندونت زیاد بوده

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

😂یه چیزی بگم من اینقدر که رفتم دندون پزشکی دیگه ریلکس شدم اونروز کار دندونام خیلی طول میکشید حدود سه ساعت دهنم باز بود وسطش حوصلم سر رفت هنذفری برداشتم یکی دادم دکتر یکی خودم زدم اهنگ گذاشتیم و ادامه دندون اینقدر کیف داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂یه چیزی بگم من اینقدر که رفتم دندون پزشکی دیگه ریلکس شدم اونروز کار دندونام خیلی طول میکشید حدود س ...

چ‌ باحالی تو 😂😂😂😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من پا میشم چون میترسم خفه شم

وا   راه بینی ک بازه   راه دهان هم بازه   فقط یک ساکشن تو دهنت ک اب دهان خارج کنه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
😂😂😂والا چی میگن ادم باید تو لحظه زندگی کنه من همونم 

دمت گرم 😍❤️

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
😂یه چیزی بگم من اینقدر که رفتم دندون پزشکی دیگه ریلکس شدم اونروز کار دندونام خیلی طول میکشید حدود س ...

از صدای ساکشن میترسم

نمیشه هندزفری بذاری

اره خودمم همینطور فکر می کنم

اگه  دندانپزشک از قبل انتی بیوتیک بدن ادم وقت عصب کشی و کشیدن و... دردش کمه

عزیزم چطو ب عصب میرسه.‌من اخه هرچقدم مسواک نزده بودم و دیر رفتم هیچ جوره ب عصب نمیرسید. همش برام سوا ...

من روزی سه بار مسواک میزنم به مسواک زدن ومراقبت نیس

من جنس دندونام خوب نیس براهمین ازبچگی تالان دائم دندونپزشکیم

براهمین باید سالی چنددفعه برای معاینه برم

متاسفانه تابه عصبم نرسه متوجهش نمیشم

از صدای ساکشن میترسم

ترسناک نیس   مدتش کمه    

عزیزم چطو ب عصب میرسه.‌من اخه هرچقدم مسواک نزده بودم و دیر رفتم هیچ جوره ب عصب نمیرسید. همش برام سوا ...

ولی بهتره همین که احساس کردین دندونت صدمه دیده یا اذیتتون میکنه برید دندونپزشکی تا کار به عصب کشی واینا نرسه

2790
2778
2791
2779
2792