2777
2789
عنوان

پروتز سینه

921 بازدید | 17 پست

خانما کسی اینجا پروتز سينه داره؟ من شهریور ماستکتومی داشتم بعد همون موقع سر عمل پروتز گذاشتم میخاستم بدونم کسی اینجا داره کی دردش تموم میشه برا من بعضی وقتا درد دارم مخصوصا وقتی کار زیاد با همون دستم انجام میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوس دارم انجام بدم بیشتر توضیح میدی واسم‌ اسی  پروتز سینه همون فرم دهی وبالا کشیدن سینه است؟

عزیزم بالا بردن سینه که می‌شع لیفت بعضیا لیفت انجام میدن با پروتز. اون پروتزیه که برا زیبایی هست کل سینه برداشته نمیشه یه قسمت برداشته میشه برا من کلش تخلیه شد پروتز گذاشته شد چرا شما میخای پروتز بزاری؟ برا من خیلی البته شبیه سینه جفتی شده 

اره عزیزم گفتن پنجاه پنجاه هَست اگه عمل نکنی ممکنه بزنه به جای دیگه. 

کار خوبی کردی.ببن سعی کن از دستی که سمت عملت  هست کمتر استفاده کنی.خصوصا اگر غدد لنفاوی رو هم برداشتن.چیز سنگین هم با دستت بلند نکن.

کار خوبی کردی.ببن سعی کن از دستی که سمت عملت  هست کمتر استفاده کنی.خصوصا اگر غدد لنفاوی رو هم ب ...

ممنونم سعی میکنم ولی چون دست چپ هستم سینه چپم پروتز شده همه کارام با همون دسته 

باکوچیکش چ کنم خب

شاید به نظر خودت کوچیکه خدا سینه هر کسو متناسب با هیکلش آفریده ببین برا شما عملش به سختی من نیست خیلیم قشنگ میشه سینت ولی خوب سینت دیگه حس سینه قبلیتو نداره 

من سینم شل افتاده شده کشیده مث پیرزنا 

شاید لیفت تنها جواب بده با یه پروتز کوچیک. نگا باید بری جراح اون راهنماییت میکنه یه روشایی هم هست روغن و اینا شاید جواب بدن