2821
2789
عنوان

ازدواج سوم

745 بازدید | 6 پست

سلام خانوما من متاسفانه دوبار طلاق گرفتم و الان تنها زندگی میکنم . یه بار تو عقد یه بار بعد عروسی بچه ندارم . تنهایی خیلی اذیتم خانواده هم ندارم . خرج و مخارج هم خیلی زیاده چندسالی هست تنهام . کسی هم تا الان خاستگاری نکرده ازم یعنی هیچکس ازم خوشش نمیاد 😔

به نظرتون مراکز همسریابی بدرد میخوره که آدم اعتماد کنه یه نفری پیدا کنم ؟شما کسی رو میشناسین که مثل من دوبار جداشده باشه ازدواج سومش خوب بشه

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐

و اینکه میشه ازدواج اول رو پنهان کرد ؟چون تو شناسنامه ام فقط اسم شوهر دومم هست.

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته ؟

30

بهتره بگی شر نشه برات سرکار میری؟

اره میرم که بتونم خرجمو دربیارم