2777
2789
عنوان

بین ازدواج درس خوندم موندم

256 بازدید | 16 پست

۲۱ سالمه دوستدارم ازدواج کنم از شر مادرم راحت بشم خیلی اذیتم میکنه یارانه که دادن کارت داد به برادرم دیگه زبونم مو درآورد ازبس گفتم مادر بزار یه شلواری چیزی بخرم نده ب اون حرف گوش نکرد

از یه طرفم دلم میخواد بخونم فرهنگیان دربیام پشت کنکوریم خواستگارم دارم ولی تو خونه نمیتونم بخونم بامادرم میریم پرستاری یه خانومی اصلا نمیشه درس خونداینجا چیکار کنم ۲۱ سالمه ولی پیر شدم این خواستگارمم چنان آش دهن سوزی هم نیست میترسم بدبخت بشم آخه کارش آزاده پیمان کاریه یه روز هست یه روز نیست اینجاهم اعصاب ندارم از دست مادرم

بگو یا زینب بگو یا حسین

از چاله در نیا بیافت تو چاه عمیق سیاه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن بخونی و فرهنگیان قبول شی.

ی عمر راحتی.

تو دانشگاه امکانش زیاده نفر خوب پیدا بشه برا ازدواج

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

رشتتون چیه؟! ترازتون جقدره؟ کدوم شهرید؟ رتبه سال قبلتون چند بود؟ محل خدمت براتون مهمه یا نه؟ اینا رو در نظر بگیرید و صبور باشید🤍

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

ازدواج خیلی خوبه ولی اگه با ادم بدی باشه کل زندگیت نابود میشه 

بی کفشی به از کفش تنگ 

بی شوهری به از شوهر ننگ

بنظرم از خدا بخواه که یک ادم درست رو بهت روزی بده 

فعلا تحمل کن

رضاک برضاک یا ربّ الأمــطار والآمــال...🤍🕊️

من اول درس رو ترجیح دادم.چون هر چیزی سن و وقت خودشو داره.از طرفی هم معلوم نیست ازدواج چطور از آب دربیاد.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی