2821
2789
عنوان

نامزد سابق

412 بازدید | 36 پست

بچه ها چند ماه بعد از تموم شدن رابطمون

رفت نامزد کرد

منم پیام دادم و تبریک گفتم

ی بارم اون استوریمو ریپلی کرد

پریشب تو واتس اپ پیام داده، منتهی پیامشو پاک کرد

منم اینو فرستادم (🤔) 

ولی پیاممو باز نکرده چند ساعته 

دو تا تیکم خورده معلومه فیل شکنشو روشن کرده

حس میکنم ضایع شدم، پیاممو پاک کنم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه چرا تبریک گفتی

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

مگه نامزد نداره؟!

چرا هی دلت میخواد پیام بدی و اون جواب بده

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
چرا؟ پیامشو پاک کرد من ایموجی گذاشتم حالا باز نمیکنه پیاممو

بابا اون ضایع کرده خودشو 

واقعا متوجه نمیشی؟چرا خودتو ضایع می‌دونی واقعا

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه 
خواستم سر صحبتو باز کنم

خب وقتی کات کردین اونم رفته نامزد کرده چ صحبتی؟ 😐

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»