2777
2789
بله عزیزم  بگو ببینم چند روزه فهمیدی؟

جمعه شروع شده....متخصص نبود رفتم عمومی...آنتی بیوتیک داد...بعد دکتر ساینا متخصص زنان گفت این آنتی بیوتیک ها فایده نداره...کلوگزاسیلین داد....شما چه علایمی داشتین چیکار کردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمعه شروع شده....متخصص نبود رفتم عمومی...آنتی بیوتیک داد...بعد دکتر ساینا متخصص زنان گفت این آنتی بی ...

داروهاتو بخور و برو تو حموم اب داغ زیر اب هی ماساژ بده تا رفع بشه کلم برگ هم خوبه قبلش بذاری روش زود بجنب تا دیر نشده

اینا هیچ کدوم برا من جواب نداد 

بعد اتمام شیر دهی با سرنگ هم تخلیه نشد و تازه امسال با جراحی تخلیه کردم...انشالله از شما زود رفع بشه

بزرگه یا کوچیک؟؟ دردم داری؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
داروهاتو بخور و برو تو حموم اب داغ زیر اب هی ماساژ بده تا رفع بشه کلم برگ هم خوبه قبلش بذاری روش زود ...

ای بابا.....فردا وقت دکتر گرفتم....درد دارم ...قرمز شده یکم سفته....شما اتاق عمل رفتین؟ تب هم داشتین؟

ای بابا.....فردا وقت دکتر گرفتم....درد دارم ...قرمز شده یکم سفته....شما اتاق عمل رفتین؟ تب هم داشتین ...

تبو یادم نیست اما خیلی درد داشتم...دکتر هیچ کاری نمیکنه برات اگه خودت به تنهایی یا با کمک شوهرت بتونی با ماساژ نرمش زدی اوکی میشه وگرنه فعلا رو باید بسازی

اره رفتم اتاق عمل دیگه جراح عمومی با بیهوشی در اورد ۶ تومن زیر میزی گرفت حدود ۴ تومنم خرج بیمارستان شد

تبو یادم نیست اما خیلی درد داشتم...دکتر هیچ کاری نمیکنه برات اگه خودت به تنهایی یا با کمک شوهرت بتون ...

ای واییی تحمل اتاق عمل و ندارم...چرا اینقدر دیر رفتین؟؟ بچه تون چند ماهه بود؟

ای واییی تحمل اتاق عمل و ندارم...چرا اینقدر دیر رفتین؟؟ بچه تون چند ماهه بود؟

خب وقتی بچه شیر میدی که نمیشه گفت دکتر وقتی از شیر گرفتی بیا

یبارم تو مطب بعد اتمام شیر دهی سعی کرد تخلیه کنه ...کوچیک شد اما تموم نشد...مال من اندازه یه گوجع متوسط بود! اگه کوچیکه ممکنه راحت تر بتونی نرمش کنی یا باهمون امپول...پیش متخصص جراحی عمومی هم برو...دکتر زنان و اینا فایده نداره 

نه خیلی بزرگ نیست...توده نیست زیر سنم سفت شده

الان که فکر میکنم مال منم قرمز بود و داغ بود اما بعدش دیگه  عادی شد تب و قرمزیش رفت فقط یه چیز توده مانند بود