2777
2789
عنوان

پوست شیر......

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 43 پست
از روبیکا دانلود کن ن اشتراک بده ن هیچی با هر کیفیتی بخایم هست تو قسمت سرچش هر سریال جدیده ایرانیو س ...

اره کانالشو دارم روبیکا همرو گذاشته من حوصله ندارم بشینم دان بشه 😂 اشتراک ک میدم زود وا میکنه ولی دیگه ورشکست شدم 🤦🏻‍♀️ 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اسپویل میکنین دوستان 🤕 دوستمون فقط یه قسمتشو دیده😐✌️

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

ببین خوبه کیفیت فیلم ولی بینهایت بینهایت دپ و دارکه. این قسمتی که این هفته اومد هم بسیار بدتر شد. کلا اگه خیلی روحیه ت بهم نمیریزه با فیلم غمگین دیدن ببین. اگه نه بذار کنار. اون تعریف ها هم همه قبل این قسمت این هفته بود. این قسمت که اومد همه ناراضی شدن

تازه برسی فصل ۳ کرک پرت میریزه ، هنوز خیلی زوده 🤣🤣🤣

ن بابا 🤦🏻‍♀️😂 من دیروز اینقدر عجله داشتم 15 قسمت یاغی رو تموم کردم 😑💔

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
وای این پوست شیر چیههه ی مدت جیران بود😐🤧

جیران ک پرچمش بالاس😂💔 بدون جیران زندگی هیچ است 

تعریف اینم شنیدم گفتم ببینم، 

اره کانالشو دارم روبیکا همرو گذاشته من حوصله ندارم بشینم دان بشه 😂 اشتراک ک میدم زود وا میکنه ولی د ...

روبیکا تو کدوم کانال میزارن؟

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              
ببین قسمت اولش چرت بود پیش برو واقعا فیلمش نفس گیره. واقعا باید بهشون آفرین گفت خیلی قشنگه. 

میگم ک تا اینجاش هیجان نداشتم وای سریال سقوط لحظه لحظه استرس داشتم 😂

روبیکا تو کدوم کانال میزارن؟

https://rubika.ir/joinc/BFJGEEEC0LNOJAGAQLVRZFBYXWAYWOIY