2777
2789
عنوان

پوست شیر......

551 بازدید | 43 پست

قسمت یک رو دیدم واقعا خیلیا همش میگن پوست شیر، پوست شیر مردیم از بس تعریفشو شنیدیم چیز جالبی هم نبوده تا اینجا بقیش امیدوارم خفن باشه 💔 ولی از همین اولش دلم واس نعیم سوخت 

راستی چرا اینقد اشتراک فیلم نت گرونه لامصب واسه یه ماه میگه 100 هزار ت 😑 اشتراک فیلیمو کم بود اینم اضاف شد البته سعی میکنم از تلگرام بگیرم اما نمیدونم چ مرضی هست وقتی پول بدم واس اشتراک فیلمرو بیشتر دوس دارم...... 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هر فیلمی قسمت اولش جالب نی حتما تا آخر نگا کن خیلی خوبه 

تاحالا خیلی فیلم دیدم اینو خیلی تعریف می‌کردن ببینم چیه... 😁

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
جذاب تر میشه قسمتاب بعدی

عه؟ 😂 

تازه یه قسمت دیدی  از ۱۸ قسمت وایسا هنوز زوده برا قضاوت

عه پس صبر مینماییم

تاحالا خیلی فیلم دیدم اینو خیلی تعریف می‌کردن ببینم چیه... 😁

ن خیلی خوبه خیلی هم حرفه ای بازی کردن حتما ببین ☺️

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊

از روبیکا دانلود کن ن اشتراک بده ن هیچی با هر کیفیتی بخایم هست تو قسمت سرچش هر سریال جدیده ایرانیو سرچ کنی کانالش میاد همون روزیم ک پخش میشه میزارنش تو کانال

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 
تازه برسی فصل ۳ کرک پرت میریزه ، هنوز خیلی زوده 🤣🤣🤣

وای اره واقعا قسمت دو فصل سش خیلی اعصابمو خورد کرد واقعا فک نمیکردم کار رضا باشه ولی انگار واقعا کار رضاس

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو