2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پسرای دبیرستان بردنمون اردو اینقد دعوا کردیم  ک نگوو داد میزدن ممد اینو نگاااا یا خداااااااا ...

اکثر پسرا دبیرستانی سمن سممممممم😂😂😂

اونا رو ولش بعد مدرسه رو میگم 

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
اگ تایپک خودم بود عکس میدادم ب مولا 😔😂

الان مشکلت اینه 😑بیا بریم تو تاپیک خودت 😁

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
تو از من ی تایپک ک باز باشه پیدا کن کل گالریمو میدم بت🤣🗿

خو بازش کننننننن 

نه ببین طرف میاد تاپیک میزنه که ولم کرده بقیه هم تجربیاتشونو میگن 

یکی دیگه هم میاد میگه ولش کردم و اینطوری بود بقیه هم میان میگن ما هم اینو داشتیم

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
🤣🤣🤣 به قول معروف خوشگل مشگل کن جلوش روت کراش میزنههه

ازبخت بد اصلااا اهل ارایش نیستم😂بخوامم بلدنیستم بلدم باشم اصلاروم نمبشه😒😂

همیشع هم جلوش ژولیده پولیده ظاهرمیشم1🤣

اخلاق" ول کن ها" جوری نیس که نی نی سایت براشون جالب باشه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️