2777
2789
عنوان

دعوامون شد....

286 بازدید | 16 پست

سه سال پیش از شوهرم چت مجازی دیدم با افراد مختلف ،، کشوندمش تا مرز طلاق و با گرفتن حق طلاق و زدنه خونه ب نامم برگشتم .... 

همه چی خوب بود و چیزی ندیدم ...

امروز داشتیم حرف می‌زدیم بعد گفت آه این ایرانسل شورش رو درآورده هی انتنش ضعیفه ،، پسر خواهرم گفت خب ی همراه اول هم بگیرم .آقا تا اینو شنیدم داد زدم که بیخودددد کرد حق نداری خط دیگه ای بگیری ...

گفت خب برا کاری چیزی یهو این آنتن نمی‌ده 

منم گفتم بیخود اصلا و ابدا حرفشو نزن 

بعد گفت پس چطور خودت دو تا خط داری ،؟ گفتم من با تو قضیه م فرق داره ،، اولا من بخاطر اینترنت بهتر خریدمش ، دوما من مثل تو سابقه ندارم بعد مثل کسی که زورش بیاد گفت اییییی از کجا معلوم که تو هم عوض نشی ؟؟؟؟؟؟؟ 

گفتم چییییی؟؟؟😑😑😑😑😑 تو غلط می‌کنی در مورد من اینجوری حرف میزنی .... و خلاصه بهش توپیدم بعدش هم قطع کردم 

الآنم قهریم 

ولی ببینید چقدددد پررو که میاد خودش رو با من مقایسه می‌کنه !!!!

الحق مرداد اکثرا بی عقلن ‌...🤢

بوی نم بارون 😍🌧️☔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ خوب ک خونه ب اسمته

بله پس چی ...

ببین ما با عشق ازدواج کردیم ... جو ی تو‌خونه زندگی صادقانه پیش میرفتم که حد ندارن 

ولی بعد از اون اتفاق دیگه ب خودم اومدم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
تو هم گیر آدم بد نیفتادی که هم خیانت کنه هم تره هم خورد نکنه برای قهرت و هم هیچ هزینه ای نده سر داشت ...

چه ربطی داره .‌‌. مهم اینه ک حق با متن 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
چه ربطی داره .‌‌. مهم اینه ک حق با متن 

حالا داشتن ی خط دیگه زیاد مهم نیست

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
بله پس چی  ولی قضیه ی امروز رو‌خوندی؟؟؟ بنظرت چرا اون حرف رو زد ؟؟؟ چجچر ب خودش اجازه داد در ...

از حرصش گفته چون حرف شما تحقیرش کرده

به قول خودتون دوسه ساله دیگه هیچ خطایی نکرده 

هیچ می دونی همین الان که خودتو انقدر صاحب حق می دونی چند میلیون زن هستند که شوهرشون همه کار می کنه و جبران هم نمی کنه و پررو هم هست و سر داشتن همسرش هیچ هزینه مادی و عاطفی نمی کنه

پس خرابش نکن

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
از حرصش گفته چون حرف شما تحقیرش کرده به قول خودتون دوسه ساله دیگه هیچ خطایی نکرده  هیچ می دون ...

عزیزم شما آخرش نوشتید خرابش نکن؟؟؟

یعنی چیکار نکنم ؟؟ 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
عزیزم شما آخرش نوشتید خرابش نکن؟؟؟ یعنی چیکار نکنم ؟؟ 

یعنی یه جوری نشه که وقیح بشه

وقتی چیزی برای از دست دادن نداشته باشه و جلوی دیگران باهاش بد حرف بزنی و تحقیر بشه سر کاری که الان دوسه ساله گذاشته کنار اون وقت دیگه چیزی برای از دست دادن نداره ووقیح میشه و اون وقت خدای نکرده زندگیت خراب میشه

حالا که تو سواره ای و اون پیاده همیشه سواره بمون با جذبه نه با تحقیر کردن

یعنی یه جوری نشه که وقیح بشه وقتی چیزی برای از دست دادن نداشته باشه و جلوی دیگران باهاش بد حرف بزنی ...

عزیزم با جذبه یعنی چجوری ؟

جلو دیگران ک بهش حرفی نمی‌زنم 

ولی این موضوع که گفتم امروز بهش بین خودمون بود 

مثلا وقتی برگشت گفت سیم کارت دوم ، واقعا دلم راضی نمیشد بگم آره بهر 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
عزیزم با جذبه یعنی چجوری ؟ جلو دیگران ک بهش حرفی نمی‌زنم  ولی این موضوع که گفتم امروز بهش بین ...

فکر کردم جلوی خواهرزاده ات گفتی

خلاصه سیم دو هم نداشته باشه اگه بخواد خیانت کنه می کنه

فکر کنم دیگه تنبیه شده

اما هر طور که صلاح زندگیتو می دونی رفتار کن

بالاخره تو بهتر میشناسیش