amiri_shamim مدیر استارتر عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 947 عنوان بی بی چک😑 124 بازدید | 7 پست مشکل هورمونی دارم سه ماه پریود نشدم۵ روز پیش یدونه امپول پروژسترون زدم هنوز پریود نشدمامروز بیبی چک زدم میشه چک کنیداخه تو یکی انگار یه هالس!یا من اشتباه میکنم!!!! تمام منی،ناتمام منی❤ 1401/12/20 | 20:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاپرکh عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 انشاالله که مثبت باشهاما عریزم اولی خطش نیمه است انگار خرابهدومی هم ک کاملا منفی دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
amiri_shamim مدیر استارتر عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 947 هالع نداره ممنونم عزیزم تمام منی،ناتمام منی❤
amiri_shamim مدیر استارتر عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 947 انشاالله که مثبت باشه اما عریزم اولی خطش نیمه است انگار خرابه دومی هم ... کمردرد و دلدرد پریودی دارم همچنین سوزش معده اما نمیدونم چرا نمیاد پریقبلا همیشه دوتا امپول زدم اینسری یکی ممکن از اون باشه؟ تمام منی،ناتمام منی❤
شاپرکh عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 کمردرد و دلدرد پریودی دارم همچنین سوزش معده اما نمیدونم چرا نمیاد پری قبلا همیشه دوتا امپول زدم این ... بعلی وقتا بارداری و بی بی معلوم نمیکنه گلم انشاالله که بارداری دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم