2777
2789
عنوان

التهاب نخاع

| مشاهده متن کامل بحث + 7570 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من دوتا سزارین به فاصله کم داشتم ۲سال فاصلشون بود بخاطر زایمان دومم استرس داشتم  چون توی بیمارستانی که نمیخاستم زایمان کردم و بچم نارس بود 

بعد از عمل توی ریحاوری بی حسی پای راستم می‌رفت اما پای چپم نه این مشکلم ادامه دار بود توی ام آر آی هیچی نشون نداد سنوی رنگیمم خوب بوذ ولی توی نوار عصب و عضله التهاب عصب پای چپ رو نشون داد 

دو هفته فقط فیزویتراپی رفتم چون شهر مادرم اینا کوچیکه و کاردرمان نداره 

اثر چندانی نداشت اومدم خونه خودم دکتر خصوصی رفتم دوباره نوار گرفتن گفتن ماهیچه های پات هم داره تحلیل میره 

بکوب هرروز فیزیوتراپی و بعدش کاردرمانی میرفتم 

بعد ۳ماه کم کم موقعی که آروم راه میرفتم مشخص نبود ولی نمیتونستم بدوام 

الان ۸ ماه میگذره کامل خوبم ولی گاهی اوقات با فشار عصبی پاهام تیر میکشه 

بهتون نوار عصب  و عضله رو پیشنهاد میکنم 

و اینکه 

تروخدا پیشش باشید بهش دلداری بدید و هی الکی نگید چیزی نیست خوب میشی 

بگید ما پیشتیم 

خیلی روزای سختیو داره میگذرونه خواهرتون 

من بخاطر بد راه رفتنم بخیه هامم عفونت کردن و ۲ماه درگیر بودم مواظب بخیه هاشم باشید 

خواستید خصوصی پیام بدید

انشالله زود خوب شه

براش دارویی چیزی ننوشتن؟

سزارینم چقدر دردسر داره و سخته

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
عزیزم من دوتا سزارین به فاصله کم داشتم ۲سال فاصلشون بود بخاطر زایمان دومم استرس داشتم  چون توی ...

واي ياخدا يعني اينقدر طول ميكشه

خواهر من تاپنج روز خوب بود يهو اينطوري شد دكتراي مغز واعصاب ميگن نخاع ورم كرده و التهاب داره الان دارن بهش داروي ضدالتهاب ميزنن  هزااار نوع ازمايش و ام ار اي ازش گرفتن ميگن هيچيت نيست هيچ مشكلي تو ازمايشات نيست يه پيرزن قديمي ميگفت هرچي كه بگن بچتون تو جا زايمان ترسيده و بهش فشار عصبي وارد شده اگه اين باشه دقيقا بخاطر اينه كه بايد تو ريكاوري وقتي بي حس بوده شكمش رو فشار ميدادن تا لخته ها از بدنش خارج شن ولي فشار ندادن و وقتي اوردنش داخل بخش و بي حسي تموم شده دستاشو گرفتن و فشار دادن كه از بس جيغ كشيده همه بيمارستان ريختن داخل بخش

انشالله زود خوب شه براش دارویی چیزی ننوشتن؟ سزارینم چقدر دردسر داره و سخته

الان بستريه و دارن بهش داروي ضدالتهاب ميزنن

سر زايمان قبليش كه سزارين بود هيچيش نشد ميگفت هيچ دردي هم حس نكردم دقيقا همين بيمارستان هم بود سر اين يهو اينطور شد

واي ياخدا يعني اينقدر طول ميكشه خواهر من تاپنج روز خوب بود يهو اينطوري شد دكتراي مغز واعصاب ميگن نخ ...

عزیزم منم بیمارستان میگفت که ۱۰روزه خوب میشی ولی نشدم بیمارستان این‌طور میگه پیگیر شکایت نشید 

من تازه فقط پای چپم از زانو ب پایین بود 

انشالله که برای خواهر شما اینطور نباشه زود خوب شن

عزیزم منم بیمارستان میگفت که ۱۰روزه خوب میشی ولی نشدم بیمارستان این‌طور میگه پیگیر شکایت نشید  ...

خواهر من هر دوتا پاش ازبالاهست اولا كه كلا هييييچ حسي نداشت سوزن كف پاش ميزدن نميفهميد ولي الان مثلا دستمال ميكشن رو پاش ميفهمه

سلام عزیزم وضعیت خواهرت چطوره؟

سلام عزيزم خواهرم هنوز همونجوره يعني حس پاهاش كااامل برگشته اولا هيچ حس و حركتي نداشت الان حسا كه كامل برگشتن حركت هم انگشتاي يه پاشو ميتونه تكون بده توروخداخيلييييي به خواهرم دعاكنين بچش خيلي بي تابه