2777
2789
عنوان

خرید کادو برای تولد شوهر جان😂😂😂

134 بازدید | 13 پست

خانوما شما برای شوهرتون چی میخرین برای تولدش 

جوراب که زشته😂 هر چند باید که چند جفتی براش بخرم ولی چه خوبه بگیرم . عطر هم براش خریدم قبلاً 

........

ماگ 

ساعت

ست ساعت وکمربندوکیف پول..

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=279077054]از وقتی عطر گرون شده آقا به عطر علاقه پیدا کرده  قبلش میگفت آلرژی دارم این انصافه؟ 😵‍💫😒😹

من و شوهرم پرستار.یم ولی نمیدونم چرا این اقا اونقدر جوراب پاره می‌کنه میگه خب سرکار میرم پام همش تو کفشه.. ولی من اینجوری نمیشه😂😐

........
[QUOTE=279077054]از وقتی عطر گرون شده آقا به عطر علاقه پیدا کرده  قبلش میگفت آلرژی دارم این انص ...

مردا کلا جوراب زیاد پاره میکنن😂

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  
اسم نخ رو میدونید اصلا قشنگه؟ این مدل 24سالم نامزدی 

اره قشنگه ولی اسم رو نمیدونم میتونی تو گوگل سرچ کنی . برو تو گالری روی قسمتی که میخوای عکس رو اشتراک بذارید بزن بعد بزن روی اشتراک گذاری عکس در گوگل فیلترشکنت. باید روشن باشه بعد برات میاد

........
[QUOTE=279077054]از وقتی عطر گرون شده آقا به عطر علاقه پیدا کرده  قبلش میگفت آلرژی دارم این انص ...

😂😂😂😹تو کفشش موش پا داره 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی