2777
2789
عنوان

پرورشگاه

306 بازدید | 5 پست

کسی میدونه شرایط به سرپرستی گرفتن بچه از پرورشگاه چیه؟

میدونم باید زمین به اسمش بزنیم و میان تحقیق محلی میکنن

اگه ساکن ایران نباشیم میتونیم بچه رو ببریم؟

و کلا اگر از پرورشگاه بچه ای رو اوردین پیش خودتون شرایط و روابط بعدش رو توضیح میدین لطفا؟🥺🤍

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

خارج رو نمیدونم ، برادر دوستم به سرپرستی گرفت ، هر چند وقت یبار میان تحقیق و با بچه صحبت میکنن بعد چند سال بچه مال خودت میشه ، یعنی اولش موقت پیشت میمونه اگه همه چیز اوکی بود دیگه دائمی میشه ، و اینو هم میدونم که اگه بچه ای پدر و مادر یا قیمی داشته باشه هر زمان که صلاحیتشو وابت کنه میتونه بچه رو ازت پس بگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خارج رو نمیدونم ، برادر دوستم به سرپرستی گرفت ، هر چند وقت یبار میان تحقیق و با بچه صحبت میکنن بعد چ ...

چه دردناک که میتونن بچه رو بگیرن...

نمیدونین این تایم صحبت با بچه چقدر طول میکشه حدودی؟

چون من زیاد نمیتونم ایران بمونم

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

چه دردناک که میتونن بچه رو بگیرن... نمیدونین این تایم صحبت با بچه چقدر طول میکشه حدودی؟ چون من زیا ...

نمیدونم دقیق قضیه مال چند سال پیشه مطمعنم که بیشتر یک سال حتی شایدم دو ساله

نمیدونم دقیق قضیه مال چند سال پیشه مطمعنم که بیشتر یک سال حتی شایدم دو ساله

مرسی عزیزم