2777
2789

بمنم بگید

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیروز تاحالا ۱ کیلو لاغر کردم 

غذا کلا ۶۵۰ کالری خوردم

۲۰.۰۰۰ قدم راه رفتم

۲ ساعت حموم کردم

۳ فنجان چای سبز با دارچین و زنجبیل خوردم

غذا هم ماست خوردم و شوید خشک یکی از وعده هارو

من دیروز تاحالا ۱ کیلو لاغر کردم  غذا کلا ۶۵۰ کالری خوردم ۲۰.۰۰۰ قدم راه رفتم ۲ ساعت حموم کر ...

دوستان گروه لاغری eli با سابقه ۷ سال کارکرد قوی برای رسیدن شما به ارزوهاتون در حال تلاش هست🥰.پر از برنامه‌ های متنوع و چالش های اصولی و موثر.
..از ساده ترین راهکارها برای کاهش وزن استفاده میشه.
بدون دمنوش❌
بدون دارو❌
راهکارای جذاب و راحت✅زیر نظر بهترین مدیر گروه لاغری و مشاور تغذیه مجرب🥰
تبلیغ همیشه خوبه چون کسایی که نیاز به همچین گروه هایی دارن میبینن و تشریف میارن تو گروه و تازه میفهمن چقدر لاغر کردن راحتو اسونه💪

چی از این بهتر برای یک خانم که هر راهیو رفته متاسفانه به اندام ایده الش نرسیده و نا امیده!!!
در صورت تمایل پیام بدید به این ایدی فقط در(( تلگرام))👉
Eli_manager@

با عضویت چیزی و از دست نمیدید اما چیزهایی و به دست میارید که شاید ارزو و حسرت خیلی از روزهای زندگیتون بوده😍اندامی زیبا در عین سلامتی و شادابی!

منم موخوام🥺

دوستان گروه لاغری eli با سابقه ۷ سال کارکرد قوی برای رسیدن شما به ارزوهاتون در حال تلاش هست🥰.پر از برنامه‌ های متنوع و چالش های اصولی و موثر.
بدون دمنوش❌
بدون دارو❌
تبلیغ همیشه خوبه چون کسایی که نیاز به همچین گروه هایی دارن میبینن و تشریف میارن تو گروه و تازه میفهمن چقدر لاغر کردن راحتو اسونه💪

چی از این بهتر برای یک خانم که هر راهیو رفته متاسفانه به اندام ایده الش نرسیده و نا امیده!!!
Eli_manager@

با عضویت چیزی و از دست نمیدید اما چیزهایی و به دست میارید که شاید ارزو و حسرت خیلی از روزهای زندگیتون بوده😍اندامی زیبا در عین سلامتی و شادابی!

بمنم بگید

بدون دمنوش❌
بدون دارو❌

Eli_manager@

دوستان گروه لاغری eli با سابقه ۷ سال کارکرد قوی برای رسیدن شما به ارزوهاتون در حال تلاش هست🥰.پر از ...

تلگرام ندارم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

🟣چالش سه روزه

💥صبحانه

یک عدد نان جو +یک لیوان شیر کم چرب+یک ق مربا خوری کره بادام زمینی

💥میان وعده

یک عدد پرتغال

💥ناهار

دوعدد تخم مرغ آبپز یا ۱۰۰گرم مرغ یا ماهی پخته+یک نان جو

💥میان وعده عصر

۳عدد خرما+قهوه تلخ شیرین شده با یک ق م عسل

💥شام

یک لیوان ماست و خیار کم چرب+سالاد فصل بدون سس با آب لیمو+دو سیب درختی با دارچین

‼️نکته

🟣حتما یک لیوان خاکشیر و تخم شربتی شیرین نشده با آب میل کنید

🟣صبح ناشتا آب ولرم و یک ق آب لیمو بخورید

🟣به هیچ وجه میوه ی بعد از شام رو تغییر ندهید

🟣این رژیم برای سه روز شماس

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...