زینت۵۷ مدیر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1152 عنوان خونه تکونی | مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 70 پست خیلی دیر کردم از امروز شروع کردم آیا میرسم تا عید؟ 1401/12/20 | 18:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 یک روزه مگه میشه؟ ۳۰ متر بیشتر نیس آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
زینت۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1152 من از چهارشنبه هشت صبح رفتم تو آشپزخونه تازه امروز تموم شد تنهایی اینو بیار اونو بشور من همه چی ومیش ... خسته نباشی گلم اصل همون اشپزخونه اس ، وای چه حس خوبی داره همه وسایلا برق میزنه دستت درد نکنه بانو
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15824 هر ۵ شنبه تمیز میکنم هرچی تمیز کنیم باز خونه تکونی چیز دیگه ای قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15824 خسته نباشی گلم اصل همون اشپزخونه اس ، وای چه حس خوبی داره همه وسایلا برق میزنه دستت درد نکنه بانو قوربونت ولی خوب پدرم درآمد هم پریود شدم هم دوتا آمپول زدم دردناک هم دل وکمرم درد میکرد خیلی اذیت شدم قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15824 ۳۰ متر بیشتر نیس اها پس اتاق قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
زینت۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1152 ممنون گلم ولی خوشبحال نداره ها😔 منم ارزومه اتاق مرتب کنم حیاط بشورم هعی ان شاالله ه ... انشالله نصیبت یه خونه بزرگ بشه ۲۰ روز قبل عید شروع کنی و شب عید تموم ، نه خوشبحالت بخاطر اینکه یه روزه تموم میشه چون فرش و مبل رو نمیدی بشورن .
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 اها پس اتاق نه اشپزخونه هم داره هال هم داره ولی کوچیکه .سوییت تصور کن آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 انشالله نصیبت یه خونه بزرگ بشه ۲۰ روز قبل عید شروع کنی و شب عید تموم ، نه خوشبحالت بخاطر اینکه یه رو ... اها😁 نه فرشام شهریور دادم شستن ممنونم مهربونم اینقدر بدم میاد از اینجا ک نگوووو هم کوچیکه هم با مادرشوهره ارزومه خلاص شم از اینجا فقط آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
زینت۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1152 امروز رنگ کاری خونه تموم شد من موندم و خونه منفجرررررر مبارکه عزیزم ، انشالله اونام تموم میشن همین که خونه برق میزنه خیلی عالیه ، ما هم دیوارهامون احتیاج به رنگ داره اما همسرم قبول نکرد
لیلونy عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 3062 من از ۲۹ بهمن شروع کردم مال خودم و مامانم و مادرشوهرم..الان مال مادرشوهرم تموم شد آخریش بود.. فقط من دارم فردا فرشامو بندازم تو بالکن ۲ تا ۱۲ متری با سرکه و شامپو بچه و جوش شیرین فرچه بکشم ... دیگه تمااااااااااااام
زینت۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1152 اها😁 نه فرشام شهریور دادم شستن ممنونم مهربونم اینقدر بدم میاد از اینجا ک نگوووو ... منم با مادرشوهرم چاره نیست ، انشالله امسال برین خونه خودتون ان شالله
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15824 نه اشپزخونه هم داره هال هم داره ولی کوچیکه . سوییت تصور کن خوش به حالت راحتی پس قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 منم با مادرشوهرم چاره نیست ، انشالله امسال برین خونه خودتون ان شالله الهی امین همچنین شما عزیزم آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
زینت۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1152 فرش آشپزخونه شستم ۶متری بعد خشک شده دیدم زرده اباش توش مونده بود باز دوباره شستم خشک شده دیشب پهن کر ... چرا اخه زرده ؟ مگه میشه اونکه با شستن تمیز نشده با شامپو فرش تمیز بشه؟