2777
2789
یک روزه مگه میشه؟

۳۰ متر بیشتر نیس

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
من از چهارشنبه هشت صبح رفتم تو آشپزخونه تازه امروز تموم شد تنهایی اینو بیار اونو بشور من همه چی ومیش ...

خسته نباشی گلم اصل همون اشپزخونه اس ، وای چه حس خوبی داره همه وسایلا برق میزنه دستت درد نکنه بانو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خسته نباشی گلم اصل همون اشپزخونه اس ، وای چه حس خوبی داره همه وسایلا برق میزنه دستت درد نکنه بانو

قوربونت ولی خوب پدرم درآمد هم پریود شدم هم دوتا آمپول زدم دردناک هم دل وکمرم درد میکرد خیلی اذیت شدم

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

ممنون گلم  ولی خوشبحال نداره ها😔 منم ارزومه اتاق مرتب کنم حیاط بشورم  هعی ان شاالله ه ...

انشالله نصیبت یه خونه بزرگ بشه ۲۰ روز قبل عید شروع کنی و شب عید تموم ، نه خوشبحالت بخاطر اینکه یه روزه تموم میشه چون فرش و مبل رو نمیدی بشورن  .

اها پس اتاق

نه اشپزخونه هم داره هال هم داره ولی کوچیکه .

سوییت تصور کن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
انشالله نصیبت یه خونه بزرگ بشه ۲۰ روز قبل عید شروع کنی و شب عید تموم ، نه خوشبحالت بخاطر اینکه یه رو ...

اها😁 نه فرشام شهریور دادم شستن 

ممنونم مهربونم 

اینقدر بدم میاد از اینجا ک نگوووو 

هم کوچیکه هم با مادرشوهره 

ارزومه خلاص شم از اینجا فقط

امروز رنگ کاری خونه تموم شد من موندم و خونه منفجرررررر

مبارکه عزیزم ، انشالله اونام تموم میشن همین که خونه برق میزنه خیلی عالیه ، ما هم دیوارهامون احتیاج به رنگ داره اما همسرم قبول نکرد

من از ۲۹ بهمن شروع کردم مال خودم و مامانم و مادرشوهرم..

الان مال مادرشوهرم تموم شد آخریش بود.. فقط من دارم فردا فرشامو بندازم تو بالکن ۲ تا ۱۲ متری با سرکه و شامپو بچه و جوش شیرین فرچه بکشم ... دیگه تمااااااااااااام

منم با مادرشوهرم چاره نیست ، انشالله  امسال برین خونه خودتون ان شالله

الهی امین 

همچنین شما عزیزم

فرش آشپزخونه شستم ۶متری بعد خشک شده دیدم زرده اباش توش مونده بود باز دوباره شستم خشک شده دیشب پهن کر ...

چرا اخه زرده ؟ مگه میشه اونکه با شستن تمیز نشده با شامپو فرش تمیز بشه؟