2777
2789
عنوان

همکلاسی پسرم

202 بازدید | 6 پست

به پسرم فحش بدی داده بچه ی منم حتی تو نمیگه به دوستاش خدایی خیلی مودبه حالا فردا خجالت می کشم برم مدرسه برم بگم چی ؟ بگم به من فحش داده که زشته... پسرمم میگه الا و بلا باید بیای

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

اره واقعا برو ار حق پسرت دفاع کن پشتش باش ، اینطوری اعتماد بنفس بچتم پایین میاری ، کسی حق نداره به ب ...

اون که صد در صد میرم فقط خجالت می کشم چجوری مساله رو بیان کنم به ناظم و مدبر بگم به

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که صد در صد میرم فقط خجالت می کشم چجوری مساله رو بیان کنم به ناظم و مدبر بگم به

حتی بنظرم با ناظم هم دعوا کن ، بگو اینجا ادب یاد نمیدین به بچها😂😂ولی جدی خیلی واضح بگو چی گفته ، اولش بگو خیلیییی فوش بدی داده من میخوام به خانوادش بگم و اینا اگه گفت چی اسم فوشو بگو حتما 

ببین لازم نیست واضح کلمه رو بگی ، بگو فحش ناجور داده و پسرم خیلی ناراحته و چرا باید مثلا بچه این سنی به مادر همکلاسیش همچین حرفی رو بزنه و .... . خود طرف میگیره منظورت چیه . 

والا تکرار بعضی کلمه ها واقعا در شان آدم نیست

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ببین لازم نیست واضح کلمه رو بگی ، بگو فحش ناجور داده و پسرم خیلی ناراحته و چرا باید مثلا بچه این سنی ...

پسرم که اصلا معنی شو نمیدونه روی کاغذ نوشته آورده به من نشون میده میگه این یعنی چی ؟ الان شوهرم رفت مدرسه