2777
2789
عنوان

فیلم میخوام

71 بازدید | 5 پست

بچه ها من چجوری فیلم چشم چران عمارت رو ببینم میشه ی سایت معرفی کنین ک همه قسمتهارو ب ترتیب بشه دید... مرسی عزیزانم

بنظر من آزادی هیچ ربطی ب لخت شدن نداره، تو وضعیت این روزامون من ب وضوح دارم پی میبرم که مردم چی میخوان. مردم فقط میخوان دیده بشن، شنیده بشن،میخوان مطرح بشن اما دیده شدن و مطرح شدن و شنیده شدنی ک مملو از زحمات خودشونه بر عکس اقازاده ها. اقا زاده هایی ک اختلاص کردن دزدی کردن و هیچ کس دم نزد. بنظرتون حق زیادیه؟ هه و کاربری قبلمم چون تحمل حرف حق نداشتن ترکوندن یا فک کنم زیادی عشق گزارش و تعلیق دارن عقده ایا

تو کانال هاس تلگرام یا روبیکا 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

تو یه کانال هست اونجا میذارتش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم