2777
2789
عنوان

تمیز کردن فرش

2862 بازدید | 10 پست

خانوما من فرشم فیلی ۱۲۰۰ شونه س.هرسری چایی ریخت مهمون داشتم آب مرغ ریختن خلاصه ب هرنحوی هرسری هی تمیز کردم هی زرد شد .الان هرچی امتحان میکنم خشک ک میشه چرک مرده س .پودر صابون شامپو فرش  و..امتحان کردم شما پیشنهادی برا رفع زردی فرش دارین خیلی رو مخمه باردارم الان  نمیخوام بدم قالیشویی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با پودر ماشین لباسشویی و پودر صابون با آب داغ بکش تمیز میشه

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

چاره فقط قالیشویی

جوش شیرین نزنیاااااا پدر فرش در میاره

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              

یه لگن بزار زیرش اون قسمت و بشور با آب و مایع دیگه اونطوری نمیره 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه ترکیب درست کردم از مایع ظرف شویی و یکم‌وایتکس و آب و ریختم توی بطری شیشه پاک کن هر جا لک میبینم اسپری میکنم بعد چند ثانیه دستمال مرطوب میکشم واسه اینکه مطمئن بشم اثر وایتکس رفته مجدد دستمال مرطوب

خوب جواب گرفتم فرشای من که خیلی خیلی روشنه رنگش

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!