2777
2789
عنوان

پسرا واقعا بی جنبه ان😐🚬

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 65 پست
خیلی مهم بود خدایی😐 الان که انقدر همه ادعای روشنفکری دارن  نباید اینجوری باشه ولی متاسفانه هس ...

بله درست میفرمایید بانو. خدا یه کم از جنبه های شما رو به این پسرکان خالی از جنبه عطا بفرماید

https://harfeto.timefriend.net/16666873965894                                                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا حد وسطم تازه نسبت به هم سن و سالای خودم شاید مغرورم به نظر بیام ولی  ایناکلا یه لبخند ...

من از ی پسره سوال پرسیدم تو دانشگاه ، کتاشو باز کرد با لبخند از بالا ب پایین نگام کرد بعد جواب داد ، گفتم خودم میرم میگردم پیدا میکنم 😒

لایک کنید آقا لایک کنید تا میتووووووتیییینننن لایک کنید(متفاوت باش🤌🏼🗿)
من از ی پسره سوال پرسیدم تو دانشگاه ، کتاشو باز کرد با لبخند از بالا ب پایین نگام کرد بعد جواب داد ، ...

وای 😂😂  خوبه نپرسیده این همه پسر تو دانشگاه چرا از من پرسیدی

🥰
@خواهرحبیب       بیا که عکس داداشت نی نی سایتی شده افتاده دس این داشیای نی نی ...

دو ساعت نبودمااا😡

مرسی ک اطلاع دادی😙

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..😌 چرا امضای منُ خوندی...؟!!! 😁😍❤