2777
2789
عنوان

خونریزی 💔

167 بازدید | 4 پست

بچها من ۱۶ ام پری شدم با دو روز تاخیر 

۶ روزه ست پری هام 

همیشه روز پنج خونریزی خیلی کم میشد دیگه روز ۶ لک بود فقط دیگه تموم میشد 

دردمم همون سه روز اول بود 

این سری خیلی فرق داره 

هنوز درد دارم و خونریزی مثل روزای اول دومه و زیاد 

چرا آخه🥺 من همون سه روز اول هم ب زور تحمل میکنم حالا ۵ روزه قطع نمیشه خسته شدم 😭 

حالم از خودم بهم میخوره ک دخترم🤦

چی کنم کمتر بشه خونریزی ؟؟؟؟

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
آخه چرا طوری میگی که انگاری دختر بودن و پری شدن عیبه شما که مال دوره های قبل نیستید یعنی امروزی و اپ ...

ن ندارم اقدامی هم هستم رفتم دکتر🥺

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخی خب نگران نباش شاید دیگه فردا خوب میشی  بلاخره تا ده روز پاک میشی اگه نا اون‌موقع پاک نشدی ...

مرسی عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز