2777
2789

⁦¯⁠\⁠(⁠°⁠_⁠o⁠)⁠/⁠¯⁩

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی دو جفت مرغ عشق تو یه قفس؟

۴تاشون هم داخل یه قفس

من خودم دوتا خریده بودم 

دوتا هم برای خواهرم بودکه توان نگهداری نداشت به من داد

الان چهار تا باهم داخل یه قفس بزرگ میمونن 

دوتا هم لونا براشون گذاشتم ولی دوتاشون میرن فقط داخل یه قفس

ما مرغ عشق داشتیم نگه داریشون خیلی سخت اول اینکه خیلی پر سرو صدان دوم اینکه زود مریض میشن بعد خیلی هم دعوایی هستن باورت میشه برا ما جوجه دار شدن وقتی مرغ نر رفت سراغ جوجه ها ماده از حسادتش زد مرغ نر رو کشت!تازه دیگه محل جوجه هاش نذاشت تا مردن

مادر بی لیاقت 

نروی از سرم تا نفس آخرم ای غم پنهان من* واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

ما مرغ عشق داشتیم نگه داریشون خیلی سخت اول اینکه خیلی پر سرو صدان دوم اینکه زود مریض میشن بعد خیلی ه ...

من الان احساس میکنم دوتای خودم هر دو ماده ان بخاطر این سر لونه دعوا میکنن چون دوتایی که خواهرم داره عین خیالشون نیست فقط تماشاگر این دعوا هستن همین