2821
2789
عنوان

شوهر عوضی

298 بازدید | 11 پست

دیروز رفتم واسه ننش فرش شستم،حالا هم خودم هم دخترم مریض شدیم ،بقران از ساعت ۱مثله سگ دارم میلرزم دارو هم فایده نداره صدبار زنگش زدم به یه وره کونش نگرفته نمیگه مردن زندن،به همکار سه روز مرخصی میدن بره مشهد سه رو بیاد بخوابه چون مریضه هی مرخص بگیره بره کار بیرون،ولی به این یابو نمیدن ک دوساعت زودتر بیاد پیش زنو بچش،بخدا اگه یه درصد ب ادم شدنش ایمان داشته باشم،عیب نداره گرده ب ماهم میرسه،پیام‌دادم شستم پهنش کردم

آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب پاشو با دخترت برو دکتر ... من خودم میرم همیشه کلا وابستگی به شوهر ندارم

خدایی هر کی نی نی یارو برام صدا کنه . خیلی آدمه  ..............این نقطه چینا فوشه . نفرینش میکنم .. خیلی بی جنبه هستی . شبیه پیر زنا هستی . حالم ازت بهم میخوره... 
نمیدونم به خودم برسم ب بچه ۲سال و نیمم برسم

بدید قالیشویی. من ۸سال ازدواج کردم جاری بزرگم میره فرش شویی کمک مادرشوهرم میکنه ولی من نمیرم. شوهرمم کلی دعواشون میکنه میگه خرج آب و تاید و مریضی رو بدید قالیشویی

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

خب چه دلیل داره بری کار خونه ی کسی دیگه رو انجام بدی؟یه دلیل منطقی بیار؟ خودت قدر خودتو بدون که بعدش انتظاریم نداشته باشی.هیشکی سرش واسه ما درد نمیکنه اینو آویزه ی گوشِت کن.

2790
2823
2791
2779
2792