2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

296 بازدید | 11 پست

دیروز رفتم واسه ننش فرش شستم،حالا هم خودم هم دخترم مریض شدیم ،بقران از ساعت ۱مثله سگ دارم میلرزم دارو هم فایده نداره صدبار زنگش زدم به یه وره کونش نگرفته نمیگه مردن زندن،به همکار سه روز مرخصی میدن بره مشهد سه رو بیاد بخوابه چون مریضه هی مرخص بگیره بره کار بیرون،ولی به این یابو نمیدن ک دوساعت زودتر بیاد پیش زنو بچش،بخدا اگه یه درصد ب ادم شدنش ایمان داشته باشم،عیب نداره گرده ب ماهم میرسه،پیام‌دادم شستم پهنش کردم

آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب پاشو با دخترت برو دکتر ... من خودم میرم همیشه کلا وابستگی به شوهر ندارم

خدایی هر کی نی نی یارو برام صدا کنه . خیلی آدمه  ..............این نقطه چینا فوشه . نفرینش میکنم .. خیلی بی جنبه هستی . شبیه پیر زنا هستی . حالم ازت بهم میخوره... 
نمیدونم به خودم برسم ب بچه ۲سال و نیمم برسم

بدید قالیشویی. من ۸سال ازدواج کردم جاری بزرگم میره فرش شویی کمک مادرشوهرم میکنه ولی من نمیرم. شوهرمم کلی دعواشون میکنه میگه خرج آب و تاید و مریضی رو بدید قالیشویی

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻