2777
2789
عنوان

پشیمانی بعد از عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 38 پست
ببین عزیزم خانوما خیلی خودخوری و افکار منفی زود سردشون میکنهو روشون تاثیر داره  من بعد۳سال انت ...

ماشالا به خواهرتون😁 خب خدارو هزار مرتبه شکر. بخدا من خوبی های همسرم و میبینم و همه جا ازش تعریف میکنم و واقعا بخاطر این مود پایینم و بی حسی ناگهانیم شرمنده همسرم هستم😢😢

منم همینطوری شدم انقدر شوهرم بم محبت کرد تا کم کم علاقمند شدم بش

پس طبیعیه انگار. شما بعد از چه مدت اوکی شدین؟ شوهرتون دلسرد نشدن تو اون مدت که شما بی حس بودین؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس طبیعیه انگار. شما بعد از چه مدت اوکی شدین؟ شوهرتون دلسرد نشدن تو اون مدت که شما بی حس بودین؟  ...

من یه سال عقد بودم،بعد از عروسی کم کم اکی شدم،خدا رو شکر  شوهرم دلسرد نشد البته شوهرم عاشق شده بود و به اصرار از من بله گرفته بود،ولی خودتم سعی کن به خوبیهای شوهرت فکر کنی و به خودت کمک کنی

....شوهرت پسندت بود و هم شأن خودت میدونیش؟

بله مورد پسندم بود. در واقع اول من پسندیدم و بعد از طریق خانواده جلو اومدن. منظور شمارو از شان نمیدونم اما از نظر منش و اخلاق ی جاهایی از معیارهای من حتی بالاتر هستش و بخاطر همین این حس الانم برام خییییلی اذیت کننده هست

من یه سال عقد بودم،بعد از عروسی کم کم اکی شدم،خدا رو شکر  شوهرم دلسرد نشد البته شوهرم عاشق شده ...

خب خداروشکر. مشخص هست که همسرتون واقعا دوستون داره که صبوری کردن. گاهی اوقات میگم اگر بین عقد و سر خونه و زندگی رفتنمون ی فاصله زمانی بود شاید من بهتر با متاهلی کنار میومدم و اینجوری یهو مودم افت نمیکرد

شاید سختی مسوولیت های زناشویی دلسردت کرده

آررره الان که دارم فکرشو میکنم میبینم انصافا درسته در عمل فشار روم نیست اما از لحاظ فکری از این بابت تحت فشارم شاید چون همیشه تصورم از ازدواج این بود که دست و پای آدم و میبند