2777
2789
عنوان

پشیمانی بعد از عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 38 پست
واییی🤣🤣🤣 چن سالت بود عقد کردین؟ 

۱۸ 

تو فک کن چقدر کودک درونم زنده بود ک لباسام روش باب اسفنجی و میکی موس داشت و پیش مادرشوهرم اینا میپوشیدم 🤦‍♀️🤦‍♀️

کلا با دنیای متاهلی فرسنگ ها فاصله داشتم .😭😅😂

همینجوری تفریحی حوصله مون سررفته بود گفتم ی ازدواجی بکنم برای بالا بردن روحیه فامیل و جهت سرگرمی 😅😅😅😅

یهو به خودم اومدم دیدم وسط اشپزخونه نشستم با سیم ظرفشویی دارم کف دیگ سوخته رو میسابم و .... 😭😭😭😭

دلش کن بعضی چیزا گفتنی نیس😅😅😅😅

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۸  تو فک کن چقدر کودک درونم زنده بود ک لباسام روش باب اسفنجی و میکی موس داشت و پیش مادرشوهرم ...

وای عزیزممممم. 

منم 22 سالمه. 

خواستگار اومد. در حد آشنایی باهم بودیم قرار بود سال بعد بیان خواستگاری و نامزدی و.... باورت میشه احساس خفگی میکردم. دوس داشتم در برم و آخرش در رفتم 🤣🤣🤣😍

22 سالمه هنوز احساس میکنم بچه ام. 

وای عزیزممممم.  منم 22 سالمه.  خواستگار اومد. در حد آشنایی باهم بودیم قرار بود سال بعد ب ...

این از سادگی مون میاد خواهر 

تو دنیای معصوم خودمون موندیم

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
اره طبیعیه انگار منم اینجوری شدم باایتکه شوهرمو دوسش هم داشتم ازقبل 😑😑

منم واقعا دوسش داشتم چون خییلی از لحاظ تفکر شبیه به منه و منو خوب درک میکنه، اما الان کلا مودم پایینه و اصن حوصله هیچی و ندارم☹️☹️

والا چی بگم. هنوز خواستگارم نیومده چ برسه عقد.  ولی شاید بخاطر اینه ک درونگرایی و تنهایی دو ...

واقعیتش آره تا قبل از آشنایی با همسرم قصد ازدواج نداشتم و واقعا با تنهایی اوکی بودم اما خب بعد از آشنایی با همسرم اینقدر نکات خوب توی وجودش دیدم نتونستم نه بگم

طبیعیه .الان دیگه کامل باور کردی یکم ترس گرفتت عادی میشی نترس الکی هم شاخ و پرش نده .

خدا کنه واقعا. چون واقعا اذیت کننده این بی حسی و یجور بهم در مقابل خوبی های همسرم بهم عذاب وجدان میده 😔

طبیعیه گل  من بعد عقد مون عررررر میزدم ک خریت کردم 😅😅 آنچنان پشیمون بودم ک هرجا می‌نشستم با ...

عزیییزم😂😂😂😂 خییلی حس بدیه. ایشالا منم سریع مثل شما اوکی بشه حالم🤲

مطمئن باش یهو مودت نیومده پایین. یه علتی داره که یا درون خودته یا محیط اطرافت. بگرد پیداش کن و اگ هم ...

آره درست میگین اما واقعیتش هر چی فکر میکنم که ی دلیلی پیدا کنم پیدا نمیکنم، البته ناگفته نمونه که من تازگی قرص ضدبارداری برای منظم شدن پریودم مصرف میکنم که احساس میکنم این خییلی حالمو بدتر کرده