بادمجون رو هم میشه کباب کرد هم سرخ.
من سرخش میکنم
اول پوست میگیرم بعدش توی یه ظرف میذارم و نمک می پاشم بهشون( توی آفتاب باشه تلخیش رو بهتر میگیره)
۲۰ دقیقه حداقل باید بمونه.
بعدش میشوری و سرخشون میکنی.
پیاز و سیر رو تفت میدی بادمجون ها رو بهش اضافه میکنم و با گوشت کوب کامل له میکنم بعدش ادویه جات لازم رو اضافه میکنم. اگه دوست داشته باشید میتونی گردوی خورد شده هم بهش اضافه کنید.
بعدشم کشک رو میریزم و یه نصف فنجون بهش آب اضافه میکنم و چند دقیقه درش رو میذارم تا آبش تبخیر شه. آخر هم نعنا خشک اضافه میکنم و تمام.