2777
2789

خلاصه از این چیزا😐من دیدم یکی کلی خرج کرده نتیجشو نمیدونم ولی به نظرم ترسناک میاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیت خوب خوبه، ولی اگ نیت بد دارین اینکار نکنین ک سنگینی میاره

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 

دیدم بهترین پسر رو کشوند سمت خودش میگم بهترین هم ازلحاظ شغل وجایگاه اجتماعی هم اخلاق وشخصیت ولی الان زندگی خیلی بدی دارن دختره میگه بدبخت شدم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

هر چیزی رو که میخواید فقط قلبا" از خدا بخواید که هرکمکی که باشه فقط خدا انجام میده...

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587

اگ کاری دراین مورد داری بهم درخواست بده

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478