2777
2789
عنوان

ای کاش مادر بودن هم مرخصی داشت

159 بازدید | 11 پست

دیشب تا صبح خارش داشت و بیدار بودم بالای سرش

صبح برای دومی ازمایش ۴ مرحله ای قند خون داشتم باباش دو ساعت مرخصی داشت دو ساعت باقی مونده هم رفتم دنبالش اماده ش کردم با خودم اواره ازمایشگاه شده بلافاصله بردمش دکتر ... بدون اینکه وقت کنم حتی اب بخورم. که منشی میگفت خانم حواست باشه نیفتی

رسیدم خونه ... اگه فکر کردی هنوزم وقت استراحت داشتم بگم نه پای گاز تخم مرغ سرخ کردم ازینور لقمه تو دهنم ازونور ماکارونی بار گذاشتم

الانم اماده بشه بهش بدم باید برم داروخونه داروهاشو بگیرم

مدیونید فکر کنید شهر غریبم... مامانمینا و مادرشوهرم هستن... یجورایی اعلام برائت کردن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کسی توقع نداشته باش . همون بیرون ی چیزی میخوردین داروهارو میگرفتی میومدی خونه . خودتو خسته نکن.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
دو تا بچه داری؟ منم کسی کمکم نمیکنه البته مادرم بنده خدا دوره ولی من اگه میدونستم شوهرم اینطوریه اصل ...

دومی رو ناخواسته باردار شدم ولی از وقتی تکون میخوره عجیب میخوامش هر چند زندگی م سخت میشه

منم مامانم فوت شده عزیزم همه کارا به گردن خودمه 

الانم اینقد بی حس و حالم یه ذره خونه تکونی نکردم که هیچ 

خونه هم بهم ریختس

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

منم عین خودت. با این تفاوت ک مادرم کمکم بودا یکی از فامیلا فوت کرده رفته مونده اونجا. ۸ هفته ام ویار شدید و دختر نق نقو و بدغذای ۴ ساله. کار خونه نکردم. خدماتی پیدا نکردم. دیروز سونو قلب دخترمم با خودم بردم. بیچاره خسته شد. شوهرمم صبح میره شب میاد.

بارداریمم ناخواسته اس حال روحیمم داغوووووون😔

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
از کسی توقع نداشته باش . همون بیرون ی چیزی میخوردین داروهارو میگرفتی میومدی خونه . خودتو خسته نکن.

مشکل اینجاس که از من و شوهرم توقع دارن

ولی یه دیشب گفتم بیام بخوابم خونتون صبح بچه م اواره نشه خوابه بعد میام میبرمش  یجوری برخورد کردن انگار میخواد ۱۰ تا مهمان بره خونشون

سختی بکشی بهتر تامنت روی سرت باشه 

دقیقا

برای زایمانم هم گفتم بیمارستان پرستار میگیرم بعدم میام خونه خودم کسی نیاد... پاره میشم اما لااقل قیافه کج و معوج نمیبینم

2790
2778
2791
2779
2792