2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وسواس فكرى دارم 

همش فكر ميكنم خودم يا خانواده ام مريض ميشيم 

همش فكر ميكنم ى اتفاق بد ميوفته 

برادرم ى دفعه تصادف كرد فوت كرد از اون به بعد اينطورى شدم،٦ سال گذشته ها ،انگار از خدا ميترسم  

از صبح تا شب فقط رو تختم دراز كشيدم و كلا عملكرد زندگيم مختل شده است 

مال من فک کنم فکری باشه چون همه چیه باید چک کنم دو بار ۳ بار تا مطمئن شم مثلا حموم میرم ۲ ساعت طول میکشه از بس فک میکنم اونجام تمیز نشده این جام تمیز نشده چراغ و خاموش میکنم باید آنقدر کلید و بزنم که تا مطمئن شم خاموش شده  یا مثلا ورزش میکردم الان اون افتاده تو ذهنم که اشتباه رفتم ۳۰ روزه بود ورزش  روز ۲۹ یدونه حرکت هس کرانچ معکوس افتاده ب ذهنم اصلا نمیره فرداش که روز ۳۰ بود  یدونه ورزش بحران شکم هس اون افتاده ب ذهنم حس میکنم چون اینارو اشتباه رفتم دیگه نمیتونم زندگی کنم شاد باشم لباس انتخاب کنم اعتماد ب نفس داشته باشم 

شیک و خاص😎😎

یا مثلا چون این ورزش و نتونستم دیگه نمیتونم عروسیم ذوق و شوق داشته باشم  یا فردا میریم عروسی نمیتونم شا  باشم ذوق کنم  یا بچه دار بشمم این حس با من باشه و نتونم شاد باشم 

شیک و خاص😎😎

یا مثلا بدم بازار بگردم و چیزای خوب انتخاب کنم و اعتماد بفرس داشته باشم  چرا چون ی ورزش و نتونستم درس انجام بدم حالا مطمئن هم نیستم ها ورزش و درس انجام دادم یا غلط کرانچ معکوس و اونقدر از نامزدم و مامانم پرسیدم دیگه اصلانی شدم نامزدم میگه درس میدی فقط یکم اروم آروم برو مامانمم کلا میگه درس میری ولی بحران شکم و نپرسیدم 

شیک و خاص😎😎